reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam sie i ja.
Katik najlepiej do lekarza szybko bo takie gdybanie tylko niepotrzebny stres powoduje.
Gosieńka dobrze, ze nie stało się nic złego, macie super pracowników.
Przechwaliłam dziecko dziś od rana drze się jakby coś w nią wstąpiło:( Znów jakiś spadek formy:(
Pozdrowienia dla Wszystkich.

reklama
Wredota od 10:30 snula sie i marudzila bo spac jej sie chcialo. Po co jednak spac, skoro mozna powkurwiac matke. Cyc jeden odczepic sie nie chcial ode mnie. Do kibla to juz od roku sama nie chodze, ale dzis macki mi opadly. W koncu o 17:30 mloda zasnela. Ciekawe jaka noc mnie czeka.
Malzona o*******ilam jak bura suke, bo mnie wkurwia strasznie tym gadaniem, ze chcialby sie z Kostka pobawic. Ja tu zaorana, a ten z iditycznym usmiechem na gebie pyta jak tam Kostusia... A moze dziad by sie zapytal jak JA sie czuje. Wzielam i go z****lam. POwiedzialam mu ze jest ****owym i wygodnickim ojcem, ze majac tyle potomstwa w koncu powinien wiedziec jak nie postepowac. Jeszcze kolejny raz mu nagadalam, ze rok temu chudej dupy z Meksyku nie ruszyl i ze wszystkie moje cierpienia to jego wina.

Witam
Witam po weekendzie w tropikach :-). Bosko mi było - na materacyku leżałam, Zonia mnie konewką podlewała:-). Stęskniłam się za pyzą moją niesamowicie, nacieszyć się nią w weekend nie mogłam. W piątek od obiadu już przy bramie stała i nas wypatrywała. Myślałam ,że w niedzielę będzie płakać jak odjeżdżaliśmy ale żegnała nas roześmiana, wycałowała nas, pomachała, także z lżejszym sercem jechałam.
Pogryziona bida niesamowicie, jakieś zmutowane te komarzyska, nic na nie działa:baffled:

Anna u mojej 6 latki na topie wszystko co związane z kucykami Pony, poza tym Little Pet Shop no i setną Barbie by nie pogardziła, osobiście jestem za planszówkami

Aniez przespanie jak dla mnie jeszcze gorsze od niedospania, aczkolwiek pierwsze zjawisko już nie pamiętam jak wygląda;-)

Gosia wolne wieczory są bezcenne, osobiście wolę jednak jak Z ma drzemkę, bo wtedy spokojniej śpi w nocy, jeszcze jest jej potrzebna taka regeneracja w dzień, ale z nią tak czy siak wieczorem problemu nie ma

Gosieńka to chwile grozy przeżyliście:-(, dobrze, że na strachu się skończyło

Cześć Dziewczyny.
Melduje,że jakoś zyje, nie włączałam kompa przez tydz, bo i siły i czasu nie miałam.
Te upały mnie wykończa , strasznie żle je znosze.
Tęknie do Was i mam nadzieje, że się nied ługo ogarnę.
Mały zdrowy, lecz również pogryziony , a psikanie i kremowanie nic ne daje.
Pozdrawiam.

Cześć Dziewczyny.
Zabiegana jestem i przy kompie nie siedze. Weekend nam sie udał bardzo znowu nad wodą, a za tydzień górki plnujemy o ile pogoda dopisze i dzieciecie do babci sprzedamy ;)
Poczytałam co u Was i życze zdrowia wszystkim borykającymi się z choróbskami i zatruciami.
Do napisania :)

Hej:-)

Ja sie tylko melduje ,że zyje;-). Choć te, które mają fb to wiedzą hehehe. Nie mam coś weny na pisanie, w ogole ostatnio jakiś spadek formy mam. Także wybaczcie moją nieobecnos tutaj. W zasadzie to jestem, bo czytam Was w miare regularnie, ale pisanie jakoś mi nie po drodze;-).

Pozdrawiam Wszystkie serdecznie;-0

Joł

Anna Pet shopy lub konie Pony ;-)

Wróciłam , żyję . Dzieci też . Olka miałam fajny week . dwa razy na basenie z ciocią była więc zadowolona . przyczepiła się do Natalki ( starsza mojej przyjaciółki ) i nawet z nią razem spała . Cieszę się że spędziłam trzy dni bez własnych dzieci :-D:-D Na weselu zresztą dzieci nie było wcale . jedna tylko para była z dzieckiem ale 2 miesięcznym , które spało :-D
Impreza super w pięknym pałacyku . Inna niż wszystkie na jakich byłam . Był DJ a nie zespół , nie było żadnych przyśpiewek których nie cierpię , zbierania na wózek i innych dziwnych zwyczajów których wszędzie jest pełno i każdy je zna . O 5 rano ludzie łącznie z młodymi kąpali się w basenie który był w ogrodzie . potem były tańce na parkiecie ale w gaciach :-D:-D ale to potem zdam foto relację z tej części imprezy :-D:-D na drugi dzień poprawiny jak drugie wesele
Powiem nawet że to było najlepsze wesele na jakim byłam do tej pory .
a bawiliśmy się tutaj
Pałac Grąbkowo

reklama
Sonia, widać, że masz baby w domu - dokładnie o to chodziło :-)

Monia, poki co szukam babysitterki dla gnoma, cobym kurs mogla zrobic

o nie Kochana, na to się nie dam namówić...już jeden bunt dwulatka mam na codzień, dziękuję - postoję...

Kittek, fajnie, że wypoczeliście...

Anna, ja proponuję koraliki do robienia, na włosy do kręcenia albo zestawy kosmetyków dla dzieci...pet shopy też są git...moja L bardzo lubiła takie eksperymenty, typu DINOZAUR -Wykopaliska -Szkielet - TRICERATOPS - 4M (2448706837) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo produkcja kryształów i inne cuda...

Wredota od 10:30 snula sie i marudzila bo spac jej sie chcialo. Po co jednak spac, skoro mozna powkurwiac matke. Cyc jeden odczepic sie nie chcial ode mnie. Do kibla to juz od roku sama nie chodze, ale dzis macki mi opadly. W koncu o 17:30 mloda zasnela. Ciekawe jaka noc mnie czeka.
Malzona o*******ilam jak bura suke, bo mnie wkurwia strasznie tym gadaniem, ze chcialby sie z Kostka pobawic. Ja tu zaorana, a ten z iditycznym usmiechem na gebie pyta jak tam Kostusia... A moze dziad by sie zapytal jak JA sie czuje. Wzielam i go z****lam. POwiedzialam mu ze jest ****owym i wygodnickim ojcem, ze majac tyle potomstwa w koncu powinien wiedziec jak nie postepowac. Jeszcze kolejny raz mu nagadalam, ze rok temu chudej dupy z Meksyku nie ruszyl i ze wszystkie moje cierpienia to jego wina.

no to Pani pojechała Pani M :-)...obraził się ? mój to by chyba zamilkł na pół roku :-)

dziewczyny, dzięki za rady odnośnie lania w majty, dziś nie było wcale lepiej, tłumaczę, gadam, przekonuję, ale to niewiele daje...H jest uparta jak osiołek, wogóle nie słucha i zawsze musi po swojemu...więc mogę sobie gadać...no i będę gadać...

z lepszych wybryków dzisiaj: H zrzuciła kota z piętra na parter i oczywiście usilnie twierdziła, że chciał :-)...dobrze, że sierściuchy spadaja zawsze na 4 łapy, więc przeżył :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry