Monia Hania jest udana, nieźle Cię wsypała :-) A nocnikowe akcje wypisz-wymaluj jak u nas. Z tą różnicą, że czasami kupę zrobi do nocnika, kiedyś miała tak z 2 tyg. Dzisiaj nie było tak źle bo tylko raz się zesikała, z rana to jeszcze jakoś ładnie robi, ale później jest coraz gorzej. Ręce opadają, bo my też walczymy od maja. Czasami mam już takie nerwy, a czasami czuję taką bezsilność, ale nie zamierzam rezygnować. Pogoda sprzyja zresztą ku temu.
Kittek powrotna podróż z atrakcjami, super, że wczasy udane.
Mamusia oby szybko biegunka przeszła małej
Katik zasuwaj do lekarza, bo objawy masz przerażające, pamiętaj, że masz małą córeczkę
Zielona oj przydał by Ci się relaks i te drinki pod palmami
Małą tak pogryzły komary i to w domu, że dzisiaj poleciałam po raida. Ma tak pogryziony brzuszek i nogi, że bida o 5:30 tak się drapała, że mogliśmy zapomnieć o spaniu, posmarowałam ją ale i tak dalej się drapała, było dużo płaczu. Przy obiedzie więc padła.Komary pogryzły ją nawet w środku pępka! Boję się, bo już ma parę ranek, a jak ona zacznie się drapać to do mięsa. Na buźce ma już 2 dziury przez to.
W weekend miałam mamę u siebie, dlatego nie miałam czasu wejść. Byłyśmy na basenie, A. wyszalała się, spotkała swoją koleżankę, 4 miesiące starszą.
Dziś byłam na wizycie kontrolnej u lekarza. Jest wszystko jak w najlepszym porządku, dzidziuś duży jak na ten wiek ciąży, przez co termin przesunął się na 22.01. Dużo się ruszał (ma 4,5 cm), pomachał mamusi, lekarz zadowolony, że takie aktywne dziecko. Przytyłam przez miesiąc 800gr, więc w normie. Wstawię zdjęcie w odpowiednim miejscu