reklama

Kwietniówki 2010!!!

Czesc kwietnióweczki:-). Czyktoś mnie jeszcze pamięta ??? heheheheh

Właśnie siedzę,sobiena tarasie i popijam piwko.Pięny wiecór dziś:-)

Niestety net tu działa jakkrewz nosa, dlatego ciężko mi nadrobic zaległości, ale myślami jestem z Wami.

U Nas po malutku.Mieliśmy małe problemy z Boryskiem w kwetsii nocnikowania, bo już był pięknie odpieluchowany, ale jak zaczeliśmy rehabilitacje to biedaczek spowrotem mi sikał gdzie popadnie, już mi ręce opdały, bo pogoda kiepska była, więc co chwilęmusiałąm ręcznepranie uskuteczniac. Podejrzewam,że to na tle psychicznym niestety bo dużo go te rahbiliatcje kosztują:-(.Teraz jest już spworotem super pięknie siada na nocniczek,ajak lata po dworze,to zdejmuje spodenki i sika na stojąco na trwakę. Nawet w szoku byłam jak pierwszy raz tak zrobił i zastanawiała się skąd on wie jak trzeba stanąc i w ogóle heheheh:-)

Poza tym sobie wypoczywamy, ja korzystam ze słoneczka i sięwygrzewam, T ma od jutra urlop także pobędziemy jeszcze na działce pewnie conajmniej do 13 sierpnia, no chyba że się pogoda popsuje.

Tyle u Nas. Pozdrawiam serdecznie, cięzaróweczka życzę zdrówka,urlopującym życzę pogody, a parcującym jak najmniej pracy:-)

Do zobaczyska:-)

reklama
wpadłam na chwilkę, bo dzisiaj mam troszkę latania. Jestem w pracy do 11, bo potem idę na dokończenie wypalania paskudztwa z czoła, a potem z Igorem do laryngologa i do dziadków go. I jutro dojedziemy do nich, szkoda tylko, ze pogoda nijaka.
Gosia widzisz jaki spostrzegawczy syn;-)
Marta tulam
Wronka wypoczywajcie
uciakm pracować

Witam,
melduję tylko, że u nas wszystko ok, ale całkowicie budową jesteśmy pochłonięci i czasu na BB brak:-(
Ale pamiętam o Was i myślę ciepło.
Buziaki!

Lenka ma fazę na udawanie dzidzi, dzisiaj rano kazała się na rogal położyć i dawać cyca:-D Dałam jej butlę kaszy i tak sobie duldała ciesząc się w głos, a mi się przypomniało, że jeszcze niedawno była taką maleńką kruszynką:happy:

Maciuś wczoraj miał szczepienie 6w1 i rotawirusy. Zniósł je dzielnie, nie gorączkował, przez 3h po nim siedział mi przy cycu przysypiając na 20-30min, później się ożywił aż za bardzo, siedział w bujaczku, cieszył i spać nie chciał. Padł o 22:20 i spał do 6:20
shocked.gif
happy.gif
Obudził się z uśmiechem na ustach, wszystko z nim ok
yes2.gif

Waga: 7150g, 63cm, główka 42cm, klata 43cm.

Hej,
co tu taka cisza? mam nadzieję,że to wakacje:tak:
Witam się przy kawce.
Anna gdzie ty się kobieto znowu wybierasz??zazdroszczę, mi pozostało podwórko pod domem:crazy: udanego wypoczynku. Pogoda u nas jest piękna, aż za, grzeje niemiłosiernie.
Marta ja również tulam.
Miłego dnia!

Od razu widać, że wakacje :-)

Wronka- no nie wiem, czy Cię pamiętam... nie wiem :-p
Anna oj- udanego wywczasu
Gosia- Zielona mnie katuje motywami kawowymi na Fejsie o poranku, a teraz Ty.... dobra idę po trzecią :-D

Przypomniało mi się, że miałam ostatnio nadzieję, że moje dzieci polubiły pizzę i inne takie... a gdzie tam... frytkami rzucali się w ramach rozrywek (a dobre były), zaś pizzą pluli... matko... także nie dla mnie szybkie jedzenie... tzn. dla mnie luz... ja zjem ;-) na urodzie stracę, ale zjem :-p moje dzieci wolą "marchewkę" :szok:
A pyszną pizzę robię :-) także jakby któraś była przejazdem to zapraszam :-D

Hej ja tylko na moment, muszę podjechać do miasta, tylko nie wiem jak ja mam to zrobić, bo znów mnie połamało a najgorzej jest siedzieć:wściekła/y:
Jutro mam spotkanie z kumpelami z podstawówki, jeszcze tylko M musze poinformować że będzie szoferem:-D
Postaram się zajrzec wieczorkiem na spokojnie

doberek
jestem, żyję ale pisać mi ciężko bo mi wczoraj coś w dłoni przeskoczyło i boli jak cholera...już mam usztywnioną rękę ściągaczem i jest lepiejale dzisiaj nie mogę nic takiego zrobić...

coś mam wrażenie że wakacje udane bo dawno tu takiej ciszy nie było ;-)

smutaski przytulam mocno
wszystkie pozdrawiam...

reklama
Ja też witam i jedyne co powiem, to to że od rana leżę i głowa mnie boli jak wszyscy diabli. Bogu dzięki Julis kochana i spi, bo normalnie ledwie żyję.:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry