reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ella no to ogromne gratulacje kwiecień był ci pisany ;)
Elvie łeee nie zazdroszczę dla M tego dźwigania, ale za to jak pięknie będziecie mieli w swoim nowym domku;-)
magda no to gratuluje pomysłowości dla teściowej :szok::szok:

ja wczoraj robiłam test no i niestety nie jestem w ciąży czyli musimy próbować dalej
przepraszam że mnie tu tak mało ale brak mi czasu, w pracy będę miała kontrolę z ZUS jednej z moich dużych firm więc cały czas odkąd wróciłam z urlopu przygotowuje dokumenty , a po pracy próbuję dojść do ładu z ciuchami więc pralka chodzi non stop :baffled:

reklama
Witam
Moja mała jeszcze śpi :-) Więc korzystam i siedzę przed kompem.
Mam problem w ciąży, którego wcześniej nie miałam, wszystko mi śmierdzi, kanapa w dużym śmierdzi, aż mąż ma załatwić odkurzacz do prania i wyprać, lodówka mi śmierdzi, więc co parę dni regularnie ją czyszczę, łazienka mi śmierdzi, nawet w sklepie chłoczyk robił zakupy i też niezbyt ładnie pachniał. Taka się zrobiłam wyczulona na zapachy
Elvie jakoś niechętne te panie z klubu do współpracy, już wcześniej pisałaś, że idą na łatwiznę i najlepiej założyć pampka i spokój. Też mi się wydaje, że Lenka ma za dużo do zrobienia z dzieciakami tam i dlatego zapomina
Aniam u nas jest dokładnie jak u Ciebie, 2 tyg ładnie woła, później parę dni po np.2 wpadki dziennie i później znowu spokój. A jak już jest z kuzynką to na bank zapomni zawołać. Dobrze, że chociaż na dworze woła i wczoraj na spacerku 2 razy zawołała, że chce siusiu.
Kittek zdjęcia wywołałam jednak nie wszystkie, po wysłaniu zorientowałam się, że jeszcze mam zdjęcia z zeszłego roku z nad morza, ale to nic, po wakacjach będą kolejne fotki do wywołania.
Gosienka ale pomyśl jak fajnie będzie otworzyć zimą słoiczki własnej roboty. W tym roku poza paroma słoikami dżemu z jabłek nie robię nic. Teściowa zapowiedziała, że da nam słoiki z ogórami i pewnie z buraczkami. Więc luz.
Isabela moja dokładnie też tak wołała jak oglądała Dorę, teraz nie mamy N-ki więc już nie ma jej ulubionej Dory i przestaje mówić po angielsku. Chociaż często jeszcze mówi "yes, we did it"

A gdzie na Nce dora leci ?

Ella gratulacje:-):-). Kwietniowy maluszek będzie:-)

Szczyt pomysłowości mojej teściowej:
Zosia do spania ma pieluchę, no i dziś po drzemce poobiedniej zdejmuję jej pampka a tam pod nim majty:szok:. Teściowa oczywiście wielce zdziwiona moim zdziwieniem, bo wcale nie zrobiła tego przypadkowo

:-D:-D:-D to mnie ubawiłaś .

Kittek mam nadzieję że jakoś wam się uda kiedyś do nas zajrzeć :tak: Bo kurde ja nad morze nie mam się kompletnie jak wybrać , a szkoda . Malowanie płotu to wstrętna robota , ale co zrobić . za nas robotę odwaliła teściowa rok temu :-p:-p

Ella gratulacje i spokojnej ciąży .

Mam problem w ciąży, którego wcześniej nie miałam, wszystko mi śmierdzi,

Maonka, wiem o czym mówisz, u mnie było podobnie...zresztą nawet gdy w ciąży nie jestem, to mam schiz na tym punkcie...nawet na niektóre perfumy jestem wrażliwa...

Zosia do spania ma pieluchę, no i dziś po drzemce poobiedniej zdejmuję jej pampka a tam pod nim majty:szok:.

buahahahahahaha, a ja myślałam, że tylko ja mam taką aparatkę :-)...a jaki był cel tych majtek ?

i się witam....

dziś do domu powrócił sierściuch...sąsiadka go przytaszczyła...wyciągnęła go z domu ulicę dalej, gdzie od 3ech dni pomieszkiwał...sierściuch w szoku, ja wcale nie, L i H szczęśliwe, ja trochę mniej, ale co tam...najważniejsze, że dzieci happy...

spaghetti się robi, a ja lecę dalej czytać co u Was....

Ella - ogromnie się cieszę, gratuluję i spokojnej ciąży życzę! Buziaki kochana:*

maonka - mnie też wszystko w ciąży śmierdziało:-D

mamusia - współczuję tej kontroli, ale lepszy ZUS niż US;-)

monia - super, że kociak wrócił i dziewczynki szczęśliwe:)

magda ciosek - buahahaha, niezła teściowa. A jak to wytłumaczyła?:-D

M. sobie z płytkami poradził, pan miał minę nietęgą jak się dowiedział, że tych płytek ponad 2 tony, ale dali radę i sprawnie im to poszło. Teraz M. kombinuje jak je wnieść na piętro, bo tam ma być łazienka kafelkowana, a schodów jeszcze nie mamy:cool2:
Moje starsze dziecko zapatrzone w ciocię i ciocia ma jej wszystko robić, więc ja mam wolne, co mnie szalenie cieszy:happy2:
Młodsze dzisiaj w miarę grzeczne, nawet na zakupach nie marudził, więc spokojnie sobie sprzęty pooglądałam - o tym na zakupowym;-)
Teraz się za dalszą wysyłkę biorę, bo jutro muszę rano wszystko nadać by mieć czas na wypad do ikei po meble łazienkowe.
Niech już ten wrzesień będzie i przeprowadzka za nami..

Mamusia trzymam kciuki za dalsze starania
Aniam
Dora leciała na dwóch kanalach nick jr i nickelodeon. Teraz mam naziemną TV, więc nic nie płacę, do tego jeszcze mamy wykupiony pakiet na weeb.tv na 60 dni, to ze względu na Alicję, bo czasami puszczam jej bajki. Polecam tę stronkę, bo tam jest masę programów, dużo filmowych kanałów, sportowych (to dla męża).
Monia, Elvie mi teraz od jakiego czasu wszystko śmierdzi i to jest straszne, z Alą tak nie miałam. Chyba muszę się wybrać po jakieś odświeżacze
Monia futrzak chyba chciał prowadzić podwójne życie ;-)
Magdaciosek pomysłowa teściowa, nie ma co

Dzień dobry :)
Ella spokojnej bezporoblemowej ciąży!! Gratulacje!!
Magda ło matko to teściowa poleciała po całości :-D :-D
Maonka my z powodu Dory i Diego musieliśmy wykupić wyższy pakiet na Polsacie :-D bo dzieciarnia była nieszczęśliwa jak im po świętach wyłączyli kanał. Ale jestem zadowolona z tego kanału bo bajki tam są fajne :tak:

Ręka dalej boli... po nocy jest fajnie ale po dniu masakra... ale jak tu ręki nie przemęczać? No jak???

Witam z rana niewyspana
Poszłam późno spać, mąż zasnął na mojej połowie łóżka i to nie było dobre dla mnie. Całą noc się budziłam, w końcu ostatecznie skapitulowałam i wstałam o 7, a oni jeszcze smacznie śpią
Dziewczyny składać się do kupy, szczególnie Agnieszka i Zielona proszę dojść do siebie, z wiadomego powodu

Ella - no to raz jeszcze GRATKI!! no i oby ciąża przebiegła pomyślnie i spokojnie.

magda - Twoja teściowa mnie rozwaliła :-D Moja teściowa kilka dni teraz zajmuje się Bubą... wypadła trochę z obiegu... wczoraj na drzemkę nie założyła mu pieluchy... całe łożko zasikał i spał jedyne 50 min :-p ciekawe czemu :rofl2:

monia - ciesze się, że sierściuch wrócił... kocham kotki i było by mi go szkoda :-)

Agnieszka - znam ten ból... ja nawet jak miałam w łokciu pękniętą i w gipsie to dźwigałam Kubę :-p

maonka - podziwiam... ja bym chłopa przekopała na jego połowę... nie ma bata... moja połowa jest święta :-p

Dziewczyny, czy są tutaj jakieś laski z okolicy mazur? bo jak tak, to może któraś by wpadła do mnie w odwiedziny jak będę na mazurach te 5 dni?

reklama
Dziękuję Wam dziewczyny serdecznie :-) Oby wasze życzenia się spełniły :tak:

Póki co czuję się dobrze. Wieczór w kuchni z kuzynką-przyjaciółką na lepieniu pierogów i pogaduchach a dziś angielski z męzusiem. Mężuś znów pełny obaw czy damy radę z drugim maluchem- kurna czy facet nie umie się cieszyć po prostu i martwic tylko czy zdrowe i jak matki tylko od razu musi wyjeżdżać z obawami grubego kalibru czyli kasa?:dry::baffled: ehh...:dry:

Mamusia- przykro mi, że znowu się Wam nie udało- oby następnym razem:sorry2: Jedz z kici na mazury i przywlecz do domu jakiegos bociana na nogi :-D

magda ciosek- no dla teściowej medal za myslenie :szok::-D:sorry2:

Kittek- domyłas się z tej farby?:-D

Monia-ja tez mam problem z perfumami po ciąży- może dlatego że wtedy pracowałam w perfumerii i jak miałam mdłości i bóle głowy to była masakra:dry::baffled:
Mimo wszystko fajnie że sierściuch wrócił chałupnik szwędacz jeden ;-)

Elvie
- ależ Wy macie teraz szalony czas- 2 maluchy, praca, budowa domu- wow- normalnie życie na wyskokich obrotach- powodzenia dalej!:tak:

Maonka- no sama jestem ciekawa czego się spodziewasz tam w brzuszku ;-)

Agnieszka-uważaj na łapke i oby wreszcie przeszlo

Kici- oj tez bym na mazury pojechała...:sorry2:

Miłego dzionka. Lece wcisnąć s=sniadanie małej kochanej niejedzącej zołzie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry