annaoj kce
08.06/04.10/09.13
witam się z pracy oczywiście
jakaś niedorobiona dzisiaj jestem, śpiąca i w ogóle, cuce się kawą.
B idzie dzisiaj po raz kolejny z Alicja do dermatologa, Młoda ma kilka białych plam na skórze. Najpierw lekarka twierdziła, że to z tych maści co była smarowana jako niemowle i że powinno zejść, ale mnie się wydaje, że tego jakby więcej jest. Trochę w strachu jestem, żeby się nie okazoało, że to bielactwo.
Ella nie denerwuj się, będzie dobrze. trzumam kciuki
Maonka smaka na ciacho mi narobiłaś.
Elvie jak Wam urządzanie idzie? kiedy planujecie przeprowadzkę?
Mamusia trzymam kciuki za starania i współczuję kontroli. U nas też była niedawno i w dodatku taka drobiazgowa, że chyba jeszcze nigdy tak nas nie "przetrzepalI"
uciakam pracować.
jakaś niedorobiona dzisiaj jestem, śpiąca i w ogóle, cuce się kawą.
B idzie dzisiaj po raz kolejny z Alicja do dermatologa, Młoda ma kilka białych plam na skórze. Najpierw lekarka twierdziła, że to z tych maści co była smarowana jako niemowle i że powinno zejść, ale mnie się wydaje, że tego jakby więcej jest. Trochę w strachu jestem, żeby się nie okazoało, że to bielactwo.
Ella nie denerwuj się, będzie dobrze. trzumam kciuki
Maonka smaka na ciacho mi narobiłaś.
Elvie jak Wam urządzanie idzie? kiedy planujecie przeprowadzkę?
Mamusia trzymam kciuki za starania i współczuję kontroli. U nas też była niedawno i w dodatku taka drobiazgowa, że chyba jeszcze nigdy tak nas nie "przetrzepalI"
uciakam pracować.
Po śniadanku padł i odsypia. Jak wstanie to karmienie, przebieranko i jedziemy do ikei meble łazienkowe oglądać, bo mi się tam jedne podobają, ale nie wiem jak jakościowo z nimi jest.
co przy dziecku i pracy jest prawie niewykonalne, ale staram się, jak mogę.