reklama

Kwietniówki 2010!!!

Lena "Króla Lwa" uwielbia,mamy dwie części i od dawna patrzy jak zaczarowana:tak:

Nasz Czesio został wysmarowany niebieskim żelem do zębów i tym sposobem mamy Czesia-Smerfa:-D Dywan w pokoju Leny też jakiś dziwnie niebieski:-D

reklama
Lekarka nie wie tak do końca czemu wystąpiła wysypka, "może to alergiczne", "może przegrzanie". :no: Za 13 dni mam powtórzyć dawkę i wtedy zobaczymy czy znowu będzie wysypka. :szok: No tak moje dziecko będzie robić za królika doświadczalnego. :no:
Wysypkę nadal ma. I do tego delikatnie czerwone gardło, więc jeszcze mam psikać jej tantum verde.
Ale apetyt wrócił, że aż miło. Zrobiłam kapuśniak, zjadał miseczkę samej zupy, bez wkładki, po południu znowu drugą miskę, 3 jabłka starte (to taka nowość i dlatego tak jej smakują, bo do tej pory jabłka jadła zwyczajnie) i na koniec kanapeczkę taką maleńką z żółtym serem. I kupa była, bez niespodzianki. Także mam nadzieję, że wszystko jest na dobrej drodze.
Z winem grzanym nie będę ryzykować, ale w weekend jak przyjedzie mamuśka tak jak radziłyście kupię bezalkoholowe i z tego zrobię grzańca. No chyba, że do piątku przejdzie mi ochota.
Pralce już daje wole, bo i tak nie ma gdzie już tego wieszać.
Króla Lwa jeszcze nie oglądaliśmy.
Magda zdrówka dla Oli, co za aura na te wszystkie choróbska...
Aniez i jak weszło trochę do głowy?

Ostatnia edycja:
Maonka, bedzie dobrze, zobaczysz.

Wypilam grzanca i tak mi milo i cieplo, i och, i ech i w dodatku mam tutaj goraca linie hehehe

rozmawialam z malzonem i okazalo sie, ze ambasada zakasala rekawow i cala dokumentacja, ktora miala byc gotowa na 2. , ewentualnie 10. stycznia, gotowa jest juz dzis, wiec jutro malzon jedzie ja odebrac. Mam nadzieje, ze mu nie odmowili.

Zielona będzie dobrze .

Maonka oby wysypka szybko poszła precz :tak:

Ja mam jutro wigilię u SZymka i w końcu do fryzjera idę , byłam zapisana na piatek a wyszedł z tego pogrzeb :-( J nie mam telefonu , znaczy się ma ale rozwalony , coś się dzieje i nie może odbierać połaczeń , ani dzwonić . dotykowy nie działa , klawisze też nie :-D:-D także na dzień dzisiejszy nie polecam noki , już druga której się coś dzieje zaraz po skończeniu gwarancji . Może jeszcze trzeba brać poprawkę na to że J dużo gada :-D ale i tak jakiegoś pecha ma do tej marki .
Wczoraj dla odmiany go posiał , jechał 3 różnymi autami na próby i wrócił bez telefonu , potem obdzwanianie klientów i pytania w którym aucie zostało . Dziś ktoś my rano przywiózł :-D

W H&M są już wyprzedaże :tak:

Gosieńka wracaj do sił .

no dziewczyny, zdrówka dla maluchów i dla Was, bo Święta idą, śnieg spadł, bałwany trzeba lepić, a nie chorować :-)

ja jestem dziś przeszczęśliwa, bo mój rezonans, który miał niezbyt ciekawy opis okazał się tylko groźnie brzmiącym opisem i jestem zdrowa, yupiiiiiii ! a M wraca do sił i dziś nawet kanapkę zjadł :-)

a wracając do migdała, to moja L miała wycięty, ale niestety nie podziałało to na nią i wciąż łapała mi zapalenia płuc, czasem nawet kilka razy w roku...sanatoria, cuda wianki nie pomagały aż w pewnym momencie samo przeszło...a najlepsze jest to, że miała zawsze stwierdzony 3ci stopień uczulenia na roztocza i kiedy się przeprowadziliśmy z Wro na wieś - uczulenie zniknęło...

dziewczyny, nie smutajcie się tą wagą...są zawsze plusy i minusy...ja schudłam w ostatnim okresie kilku miesięcy prawie 10 kg...było to dla mnie łatwe, w zasadzie sport (zumba) zrobiły największy efekt...zaczęłam się zdrowo odżywiać (czyt. na drugie śniadanie sałatka z biedronki, nie kanapka, a jeśli pieczywo ty tylko ciemne) więc tym bardziej miło dla siebie to wspominam...ale M niezbyt zadowolony, bo jest mniej do "łapania" hehe i chciałby abym znów przytyła :-)

Monia- świetne wieści :-)
Maonka- dobrze, że Ala je... obseruj tą wysypkę, ale się na razie nie łam. Będzie dobrze.
Zielona- no, to czekamy na rozwój sytuacji :-)
Elvie- dobrze, że Maćkowi nic poważnego nie dolega.

Polazła baba na test i co? I test w czw. hahahaha... ale już mam przesyt, czuję się głupsza niż byłam, więc już mi chyba nic nie pomoże :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry