, ale piersi zaczely bolec... W jaki sposob bola Was piersi??? Mnie bola hmm na gorze pomiedzy, to normalne? No i troche pod pachami...
mnie piersi bolą w sumie całe - jakby wielki jeden siniak, jak nie bolą całe to zostaje ból pod pachami jak u Ciebie, no i strasznie wrażliwe sutki - niestety na dotyk, aż boli, jak mąż chce dotknąć to mnie odrzuca (ale w sumie to dobry odruch bo gin zabronił współżycia, więc natura nie dopuszcza do tego, bo nie ukrywam chce się
)Na górze pomiędzy mnie nie bolą.

na wasze forum to napisze wam troche o sobie
mam 19 lat i mam juz coreczke ma 2,5 roku Nikola
ma na imie urodzila sie 16 maja 2007 roku mialam cesarke mialam 16 lat gdy zaszlam w ciaze z moim chlopakiem ktory mial wtedy 18 lat teraz jest juz moim mezem ;-) bardzo mocno sie kochamy chcielismy miec dziecko wiec mamy slub wzielismy 6 stycznia 2007 bylam w 5 miechu do tej pory bardzo mocno sie kochamy i wszedzie razem chodzimy
i teraz chyba znow zaszlam w ciaze
miesiaczke powinnam miec 3 sierpnia i do tej pory nie mam test robilam 5 dni temu wyszedl pozytywny kreska druga na tescie wyszla odrazu aby 4 krople wpuscilam moj maz ze mna byl przy tym bo strasznie sie balam jak zobaczylam druga kreske bordowa i odrazu myslalam ze upadne nogi jak z waty wiec chyba nie ma watpliwosci ze to ciaza
moj maz byl tak samo w szoku ale sie cieszy ja tez tylko martwi mnie to jak ja sobie poradze z dwojka dzieci
termin powinnam miec na kwiecien z obliczen moich ale na ktory to nie wiem
kurcze suwaczka nie moge ustawic