reklama

Kwietniówki 2010!!!

Kittek Olka też ma kolczyki i też z dwóch miała robione . Córa taty musi mieć kolczyki , spinki i pierścionek :szok:
Kupiłam nie dawno złote wkręty , nie napiszę nic na temat cen złota :no::wściekła/y::wściekła/y:
ładne emaliowane srebrne mają w kruku , takie dla dzieci akurat i cena już normalniejsza .

Aniez - u mnie SZymek wczoraj też sprzątał kurze , dziś odkryłam szybę od lady rtv zalaną pronto :-D

W robocie chwilkę byłam , ale teraz już żarcie jakieś szykujemy .

Kittek - Olka też do nas przyłazi , do tego tak się pakuje do łóżka żebym nie czuła że ona jest , bo wie że ją wyniosę . Najczęściej więc ładuje się w nogi , kilka razy już z kopa zarobiła :no: ale jej to nie zniechęca . No i jakl tez z tych co z dzieckiem nie sypiają .

Miłej zabawy laski i oby przyszły rok był jeszcze lepszy nić ten .

reklama
Wpadłam tylko na moment, by Wam Kochane Moje podziękować za ten kolejny wspólny rok i życzyć pomyślności w następnym 2013 :)

Bawcie się dobrze, my z M. zostajemy w domku, ale filmy, szampan i cała reszta cudowności z nami:tak::happy:

Tak jak mówiłam..jestem hehehe
B śpi, bo chcialam zeby dotrwał do fajerwerkow więc jakoś udało Nam sie go polozyć, a my wlaśie pizzę robimy. Szampan sie chłodzi, więc jest ok:-)

Kochane...Zdrówka, Szczęścia i Milości:-)
153273_kieliszki_szampan_nowy_rok.jpg

Miałam zacny plan na ten wieczor - Jacek, książka i łóżko. NIestety starzy postanowili zadbac o to bym samotnie nie spedzala tak waznego wieczoru i nigdzie nie polezli. Matka cos tam gotuje, stary siedzi przed TV, a ja nie moge isc do wyrka, choc o niczym innym nie marze bardziej. Mam jedno zyczenie na przyszly rok: niech sie wszyscy zajma soba i przestana mnie uszczesliwiac na sile. Jeszcze malzon mnie wkurzyl, bo pierwsze jego pytranie, to czy jestem gotowa na impreze sylwestrowa. I jeszcze mi powiedzial, zebym bawila sie dobrze. On to sie z ta moja kolezanka powinien spiknac.

Kwietnióweczki, życzę Wam aby ten nadchodzący rok był zdecydowanie lepszy od tego, który Nas własnie opuszcza.

My właśnie wróciliśmy ze szpitalnego ambulatorium - Niunia haftuje dalej niż widzi :( biedna - jak do jutra wymioty nie ustąpią to kładziemy się do szpitala na kroplówki - oby jednak do tego nie doszło.

Teraz niunia zasneła u nas w sypialni, a ja leżąc koło niej skrobie. - Ot taki tradycyjny sylwester - takiego haftowanego mieliśmy w 2010

DUŻO ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH CHOROWITKÓW !!!!!!

do których i ja się zaliczam będę witała nowy rok z mega katarem i kaszlem, dziecku przeszło a ja zdycham mimo to chciałabym wam podziękować że jesteście i życzyć WAM i waszym rodzinom na ten nowy 2013 roku

DUŻO zdrówka i szczęścia oby ten nadchodzący rok 2013 był jeszcze lepszy od mijającego. No i oczywiście szampańskiej zabawy.

Do napisania w nowym roku !!!

My również życzymy aby rok 2013 przyniósł wszystko to czego brakowało nam w tym odchodzącym roku, aby ta "13" okazała się bardzo szczęśliwa

Nata oby wymioty ustąpiły. Tyle tej zarazy teraz panuje, z każdej strony te dzieciaczki atakuje

Zosiek mi chyba do północy nie wytrwa, już oczy trze, mimo że udało mi się ją na godzinkę położyć po południu. Z Oluchą chyba same będziemy urzędować

reklama
Witajcie ja tylko na chwilkę życzyć Wam szczęśliwego, spokojnego i pełnego miłości Nowego Roku oraz szampańskiej zabawy!
Ps. ja już wypiłam prawie pół szampana-dobrze mi:-D:-D:-D

Sonia, u nas przed kolacja stary pyta co kto pije. Okazalo sie, ze on nalewke, matka whiskey, a ja lajtowo winko. Zazartowalam wiec, ze kazdy ma swoja butelke i ma ja wypic do dna. Juz zmiezam ku dnu :-)

Najlepszego!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry