Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
skąd ja to znam mój to też niezły gagatek co prawda jeszcze nie mówi choć słowo NIE idzie mu świetnie, w przedszkolu często się na niego skarżąBartolini wrócił wczoraj ze żłobka i mąż mi mówi, że się na zołzę skarżą, że nie słucha, że nie-nie-nie, że przeprasza a potem robi swoje hehehe... młody postanowił pokazać swoje prawdziwe oblicze![]()
Dzisiaj R. się zabrał za odbudowę procesu wychowawczegożyczę mu powodzenia, bo Kuba w tym okresie też był nieznośny
że nie chce wspólpracować a wcisnąć w niego jedzenie to jest dopiero sztuka.
Zdrówka dla Hanulki, mój też daklej gorączkuje - dzisiaj został z tatusiem w domciu
masakraGosienko, dotarła przesyłka "bankowa" i tylko taka :-). Dziękuję.
na poprawę smutnej aury pogodowej, hit dzisiejszego poranka i tekst Hanki: "mama, pokaż tatusiowi cycki, on się trochę pobawi i ci odda"........................nie pytajcie mnie, skąd...................................
gorączka co 5 godzin podchodzi do 40 stopni i dopiero po godzinie spada, nie wiem pierwszy raz coś takiego się dzieje, zawsze leki działały, w nocy kilka razy robiliśmy jej letnią kąpiel i dzięki bogu podziałało, generalnie mama jest ta najgorsza bo to ona aplikuje czopek a wtedy to jest taka histeria że
Na 11 do lekarza jedziemy bo ileż dziecko może się męczyć. Najważniejsze że pije i nawet apetyt ma.

A co Marek dzisiaj nie w humorze ?
Ech te chłopy...
dobrze że bez temp.