Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
skąd ja to znam mój to też niezły gagatek co prawda jeszcze nie mówi choć słowo NIE idzie mu świetnie, w przedszkolu często się na niego skarżąBartolini wrócił wczoraj ze żłobka i mąż mi mówi, że się na zołzę skarżą, że nie słucha, że nie-nie-nie, że przeprasza a potem robi swoje hehehe... młody postanowił pokazać swoje prawdziwe oblicze![]()
Dzisiaj R. się zabrał za odbudowę procesu wychowawczegożyczę mu powodzenia, bo Kuba w tym okresie też był nieznośny
że nie chce wspólpracować a wcisnąć w niego jedzenie to jest dopiero sztuka.
Zdrówka dla Hanulki, mój też daklej gorączkuje - dzisiaj został z tatusiem w domciu
masakraGosienko, dotarła przesyłka "bankowa" i tylko taka :-). Dziękuję.
na poprawę smutnej aury pogodowej, hit dzisiejszego poranka i tekst Hanki: "mama, pokaż tatusiowi cycki, on się trochę pobawi i ci odda"........................nie pytajcie mnie, skąd...................................
gorączka co 5 godzin podchodzi do 40 stopni i dopiero po godzinie spada, nie wiem pierwszy raz coś takiego się dzieje, zawsze leki działały, w nocy kilka razy robiliśmy jej letnią kąpiel i dzięki bogu podziałało, generalnie mama jest ta najgorsza bo to ona aplikuje czopek a wtedy to jest taka histeria że
Na 11 do lekarza jedziemy bo ileż dziecko może się męczyć. Najważniejsze że pije i nawet apetyt ma.

A co Marek dzisiaj nie w humorze ?
Ech te chłopy...
dobrze że bez temp.