Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Powodzenia! Swoją drogą zazdroszczę Ci że możesz jeszcze coś robić..ja już się tak przyzwyczaiłam że ciąża to patologia że zapominam że kobiety mogą coś robić.
czopek podałam i okłady też i wiecie ta moja małpka kochana do mnie powiedziała " dziękuję ci kochana mamusiu za okład na główkę " :-) Oczywiście przed chwilą znowu temperatura się pojawiła więc ewidentnie organizm z czymś walczy albo mamusia dziecko zaraziła :-(
Co do tatusiów wprowadzających swoje metody wychowawcze, tak sobie pomyślałam że przez okres świąteczny więcej w domu przebywali i przez to teraz postanowili wziąć sprawy w swoje ręce ;-) S też co jakiś czas powtarza , że Helenka uparta, że coś tam robi nie tak jak on by chciał itp;-) a ja spokojnie mu tłumaczę że to normalne a jak chce się z nią siłować to już jego problem 
Helka też chłopaków ustawia ale jeszcze do rękoczynów nie doszło ;-)
No golenie w 9 miesiącu to rzeczywiście wyzwanie ;-)

:-)
;-)