reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Hej dziewczynki.
U nas bardzo ciezki dzien.Amelia szalu dostaje.Nie wiem co sie jej juz dzieje.Z tego wszystkiego wyciagnelam wozek z garazu wsadzilam dziada i uspilam bo do wieczora chyba bym oszalala.
Wczoraj za to bylysmy na tancach flamenco itp.Amelia byla w siodmym niebie i caly czas klaskala.

gosienko zdrowka zdrowka i jeszcze raz dla Ciebie zdrowka.
gosia gratki dla Hanulki.
filonka dobrze ze Kacperek sie cieszy z nadejscia braciszka.Jeden problem z glowy.
basia oby goraczka poszla precz.
kittek Ty to nie siedz tyle w nocy tylko odpoczywaj.
​aniez a to Bartus rozki pokazuje?
annaoj powodzenia dla Karen.Co do spacerkow to ja uwielbiam takie dlugie.Zawsze wychodzimy z Amelia tak pod wieczor kiedy juz dobrze chlodno jest.Wtedy nam sie najlepiej spaceruje.Tylko ze u nas temperatury troszke wyzsze niz u was.Jak przyjedziemy do Pl to pewnie z domu nawet nie wyjdziemy.
monia padlam z tekstu Hani.No nie badz taka powiedz skad jej toi sie wzielo?

Gosienko, no nie dotarła :blink:

ale ogólnie coś u mnie z tą pocztą jest nie tak, bo na przesyłkę z allegro też czekałam ponad 2 tygodnie...spotkam listonosza, to zapytam o co kaman...

Witamy i my

Ja tylko na chwilkę bo mam handre jak stąd do Berlina albo trochę dalej...

Na rozmowie ok chcieli mnie z otwartymi ramionami ale warunki mi troszkę nie odpowiadają, ale próbuję się w transkrypcję w tej samej firmie wkręcić bo tam też szukają ludzi, a to mogę robić dorywczo wieczorami jak Tosia zaśnie więc może być, a w między czasie dalej szukać.

Miłego wieczoru..

Gosiek- a może Ami się "przebodźcowała" wczoraj na flamenco ;) i teraz jej mózg robi aktualizację bazy danych :P Kuba tak ma ;)

Co do B. to jest to standardowy i normalny 2 i pół latek :) ja problemu nie widzę, ale skoro mąż chce go wychowywać, proszę bardzo, nie będę się upierać, że nie :-)
Ubawiłam się setnie, bo śmiesznie było momentami. Młody kompletnie nie czai o co staremu chodzi ;-) hehehe... ciekawam jak się rozwinie sytuacja, bo B. uparty osioł po mamuni.

Aniam super,ze Olcia tak ladnie sobie radzi w przedszkolu. Zuch dziewczyna! A jak jej ukochany, nie teskni?

!

Podobno pytał o Olę , no ale co zrobić , takie życie .

Anna - to powodzenia dla Karen .

Agnieszka - szkoda tylko że ta trzecia to już koniec

Dzień leniwca dziś . Rano byłam w pracy potem do tesco pojechaliśmy i tak sobie dzionek zleciał :-D
W tesco niby przeceny na ubrania ale szału nie ma . Chciałam leginsy dla Olki a tam sama pstrokacizna .
Dzieciarnia padła , J padł razem z Szymkiem . Cisza w domu nastała .

chyba się bryknę do Biedry i zakupię te książki, postawię na półkę i niech czekają na swoją kolej, bo takiej reklamy dla książki jak tutaj to ja nigdzie nie znalazłam nigdy :-)

reklama
Siedze sobie przy kompie i cos tam robie, gdy nagle uslyszalam charakterystyczny odglos bosych stopek ciapajacych po parkiecie. Odwracam sie, a w drzwiach stoi Wredxka i z anielskim usmiechem na mnie spoglada. Poszla do klopika zrobic siusiu. Mowie jej zeby poszla do lozeczka. Wylalam siuski, zagladam do pokoju, a ta w podskokach wladowala mi sie do lozka, zaciagnela na siebie koldre i poszla w kime :cool2::sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry