Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieciaki choróbsko odsypiają a ja wczoraj pół nocy przez nogę spać nie mogłam więc rano wtuliłam się w Helenkę i ta sobie spałyśmy, kocham te moje dzieci :-)
małżon nie raz stwierdził że żałuje że mnie nauczył w to grać bo ciągle go męczę o choć jedną partyjkę , ostatnio jak Isabela u nas była to też ich nauczyliśmy :-)
u nas w szkole to biblioteka jest i przedszkolaki też do niej chodzą, dyrektorka nawet specjalny dział dla niech zrobiła
za to w bibliotece wiejskiej to już full serwis fakt że nie taki jak u was ale jak na wioskę to i tak dużo, nawet darmowe lekcje z angielskiego są

spokojnego weekendu na uczelni. Emil u nas to też lektura obowiązkowa ;-)
Z fotką pupy zielonej rzeczywiście możesz mieć problem ale próbuj kochana, jak nie ty to kto da radę 
wszystko przez nałóg bb ;-)
no bo pyszne - pomaranczowe:-)
jest nieznośny
ale fajne macie te biblioteki
czyżby zima was zaskoczyła ;-)
pytam się jej co to jest a ona że " taki malutki bączek z pupy wyskoczyła i jest blleeee" 

no i tak się z mężem w kupie jakoś na wzajem trzymamy.

więc nie ma się co dziwić że siostra bierze z nich przykład;-)
i jeszcze ta ręka,ja naświetlania tą lampą miałam kiedyś jak mi bark wysiadł i pomogło.
Trzymam kciuki za Melissę aby rehabilitacja przyniosła poprawę, musi być dobrze tego się trzeba trzymać.Zaglądaj do nas jak tylko będziesz mogła