gosienkag76
Fanka BB :)
Witam drogie panie :-)
My już po obiedzie, barszcz z uszkami zrobiłam
Mateusz sobie zażyczył , sam z kolegami uszka lepił ( bardziej to były uszy
) a ile śmiechu przy tym było 
Teraz dzieciarnia na sanki poszła , Helenka nie chciała tylko plastelinę molestuje i namiętnie bałwanki lepi :-)
Maonka mówisz że przytulanki nie pomagają ;-) Leonek trzyma rodziców w niepewności i wszystkie cioteczki na forum też
Kiedyś jednak musi z brzuszka wyskoczyć
Zdrówka dla małża
Agnieszka trzymam &&&& za twoje wyniki oby nic nie wyszło a A życzę aby szybko się z dziadem uporał i leki zadziałały.
Basia czekam na wyniki krwi, może lekarz coś zaradzi i Wiktorowi apetyt wróci
Co do domu otwartego to mi to wcale nie przeszkadza właściwie to bardzo się cieszę że chłopcy mają kolegów, że nie siedzą przed kompem tylko ciągle sobie jakieś zabawy wymyślają i dużo czasu na dworze przebywają a i Helenka też ma zajęcie.Jeśli chodzi o jedzenie to ja mam taką zasadę że albo wszyscy jedzą albo nikt, nie wyobrażam sobie aby moje dzieci jadły a inne na nie patrzyły
Ja to matka polka jestem wiem 
Filonka najważniejsze aby tobie było wygodnie
gosia Hanka jest do schrupania więc nie ma się co dziwić że masz ochotę się do niej przytulać :-)
Ella dzielna mama z ciebie , jeszcze trochę wytrzymasz
Anna gratulację za zdany egzamin :-) Zdrówka dla B
Aniez super że chłopcy już lepiej
u nas też różnica wieku 3 lata i potwierdzam twoje spostrzeżenia
generalnie teraz jak są starsi to wszystko robią razem , nawet śpią w tym samym pokoju chociaż ciągle były o to awantury że Emil chce mieć swój pokój , że chce sam spać a teraz to codziennie bierze swój materac i idzie do Mateusza spać ;-)
Uciekam bo ferajna wróciła i trzeba rzeczy wysuszyć ;-)
My już po obiedzie, barszcz z uszkami zrobiłam
Mateusz sobie zażyczył , sam z kolegami uszka lepił ( bardziej to były uszy
) a ile śmiechu przy tym było 
Teraz dzieciarnia na sanki poszła , Helenka nie chciała tylko plastelinę molestuje i namiętnie bałwanki lepi :-)
Maonka mówisz że przytulanki nie pomagają ;-) Leonek trzyma rodziców w niepewności i wszystkie cioteczki na forum też
Kiedyś jednak musi z brzuszka wyskoczyć
Zdrówka dla małżaAgnieszka trzymam &&&& za twoje wyniki oby nic nie wyszło a A życzę aby szybko się z dziadem uporał i leki zadziałały.
Basia czekam na wyniki krwi, może lekarz coś zaradzi i Wiktorowi apetyt wróci

Co do domu otwartego to mi to wcale nie przeszkadza właściwie to bardzo się cieszę że chłopcy mają kolegów, że nie siedzą przed kompem tylko ciągle sobie jakieś zabawy wymyślają i dużo czasu na dworze przebywają a i Helenka też ma zajęcie.Jeśli chodzi o jedzenie to ja mam taką zasadę że albo wszyscy jedzą albo nikt, nie wyobrażam sobie aby moje dzieci jadły a inne na nie patrzyły
Ja to matka polka jestem wiem 
Filonka najważniejsze aby tobie było wygodnie

gosia Hanka jest do schrupania więc nie ma się co dziwić że masz ochotę się do niej przytulać :-)
Ella dzielna mama z ciebie , jeszcze trochę wytrzymasz

Anna gratulację za zdany egzamin :-) Zdrówka dla B
Aniez super że chłopcy już lepiej
u nas też różnica wieku 3 lata i potwierdzam twoje spostrzeżenia
generalnie teraz jak są starsi to wszystko robią razem , nawet śpią w tym samym pokoju chociaż ciągle były o to awantury że Emil chce mieć swój pokój , że chce sam spać a teraz to codziennie bierze swój materac i idzie do Mateusza spać ;-)Uciekam bo ferajna wróciła i trzeba rzeczy wysuszyć ;-)

ale powim Wam że z nastrojem co raz gorzej...wszystko mnie irytuje denerwuje i drażni...cięzkie to leżenie a jeszcze Julcia mnie nie słucha a egzekwowanie wszystkiego na leżąco jest bardzo trudno.