reklama

Kwietniówki 2010!!!

Wczoraj ostatnia, dziś pierwsza się melduję:)

Przetrwałam noc sam na sam z dzieciakami. Uff.. Już wiem, że nie lubię i boję się tu sama w nocy być.
Wzięłam Lenkę do siebie do łóżka, abyśmy wszyscy w jednym pokoju byli. Mała jest jak kaloryfer:)

Znikam się ogarniać, M. już w drodze, a na 12:30 fryzjer:happy:

reklama
Ja już chce wiosny!!! Znowu sypie:eek:
Mojemu starszakowi coś się poprzestawiało i już trzeci dzień o 6 do nas przyłazi:wściekła/y: i twierdzi, że już jest wyspany i przyznam, że niedospana jestem.
Najchętniej bym drzemke zaliczyła, ale B ma trochę pracy, więc nie ma szans.
Ella jeszcze troszeczkę, mam nadzieje, że Twoja córcia zaczeka do wiosny.
Elvie wrzuć fotkę po wizycie.
Monia mam nadzieje, że to nic poważnego z pieskiem
miłej soboty życzę

Witam :-)
Dzisiaj nockę mieliśmy spokojną. M. pięknie przespał całą noc nawet mu katar nie przeszkadzał... ale też prawie cały dzień mamy jakieś sole "włączone". Teść przywiózł od znajomej jakieś takie z morza martwego i wszyscy się inhalujemy;-) grunt że pomaga :tak:

Annaoj
i jak tam w pracy po poinformowaniu o stanie błogosławionym??
Ella mam szczerą nadzieję, że ty i Zuzia dzielnie doczekacie do terminu :tak: trzymam za to &&& jakby coś się działo to pisz sms :tak:
Monia biedna psinka...
Swoją droga coś w tej pogodzie bo nasz pies też zaczął utykać na jedną łapkę i nie wiemy czemu...\
Elvie odstresuj się kobieto :tak: mam nadzieję że M. bezpiecznie dojechał do domu :tak:

Idę pomóc M. sprzątać bo mnie o to pięknie prosi.

Hejka,
witam się z zaśnieżonej krainy:wściekła/y: nawet nie ma jak wyjść, tak sypie.
Aga, u nas też dziś w miarę spokojna noc, aż człowiek lepiej funkcjonuje.

elvie, pokaż efekty pracy fryzjera, jestem ciekawa.
Ella, już bardzo blisko i będziecie razem, trzymam kciuki, żeby mała jak najdłużej w brzuchu siedziała.
monia, zdróweczka dla psiaka.

Uciekam, dzieci śpią, idę chatę ogarnąć.
Udanego weekendu

Ella, dasz rade!

Pogoda kiepska, a mialam mloda do polskiego sklepu wyciagnac... Chyba sobie odpuszcze.
Wredzia wreszcie zaczyna odzyskiwac apetyt. Cieszy mnie to niezmiernie, bo juz zaczynalam sie martwic. No i od kilku dni znow wstaje przed 6ta...Ech.

Zabraliśmy z mężem chłopców na chwilę na podwórko ulepić bałwany (oczywiście 2 szt. ;-)) a teściowie poszli na kulig. My go sobie odpuściliśmy ze względu na katar marka bo ma nosek obszczypany i bałam się że będzie go boleć...I teraz tak patrzę na to co się dzieje za oknem i dziękuję niebiosom za moją stanowczość dot. tego kuligu :tak: (mąż chciał żebym z J. poszła). Wyobraźcie sobie że za oknem teraz jest 4 st. i deszcz pada :szok:

Kot mi się właśnie do nogi tuli :eek::-D

Byliśmy dzisiaj w marko na jakimś mięcho ciekawe ;-) a przy okazji kupiłam sobie 2 prymulki i żąkila ...od razu lepiej i weselej się zrobiło na oknie :tak: wiosny mi trzeba.

Elvie jak tam fryzurka??

witam sobotnio, wrr właśnie u nas padło ogrzewanie :wściekła/y:więc na szybko umyliśmy się bo potem prawdopodobnie będzie tylko zimna woda. Na szczęście mamy kupiony grzejnik elektryczny więc nie zmarzniemy bardzo.
Sobota minęła nawet sympatycznie mąż odkurzył i umył podłogi a ja posegregowałam ciuszki małego bo już dużo rzeczy zrobiło się za małe, poprasowałam co było nowe pranie schnie w międzyczasie uśpiłam małego a mąż był na zakupach. Teraz siedzimy i narzekamy na ogrzewanie

aniez
dobrze że już lepiej się czujesz

mamusiu dzięki za info. Super że dieta pomogła Natalce

Agnieszka zdrówka dla M. To teście pewnie wrócili z kuligu niezbyt szczęśliwi:tak:

mamoPaulinki
dobrze że jesteś czekam na fotki. Z Paulinki dzielna dziewczynka dobrze że mówi bo mój dalej niemowa:-(

ella
na razie się na to nie zanosi ale będę próbować zobaczymy jak to pójdzie z tym jego niejedzeniem. Kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&

elvi ubiję cię ale mi smaka na szarlotkę zrobiłaś:-) jak wrócisz musisz koniecznie wrzucić fotkę

monia
fajnie że Hania doszła już do siebie

aniam ja za niestety mam zęby zupełnie do bani strasznie kruche i ciągle się psują . trzymam kciuki za udany zakup auta

zielona rannego wstawania nie zazdroszczę my wstajemy bo musimy ale w sobotę i niedzielę to spanko do 8:-)

Bry wieczór
I znowu z doskoku
U nas też sypie i sypie i chyba nas zasypie, ale dobrze, że odwilż idzie. W tym roku to jakoś mnie ta zima omija, ale to nie zmienia faktu, że chcę już tej wiosny!!! Leonka od 3 dni wereanduję i to w porze Alicji przedszkola, więc dziś Ala była świadkiem jak go wystawiam na balkon. Była przerażona i lawina pytań, a po co on tam idzie, a czemu go zamykam samego na balkonie itp. Ale w końcu jakoś dziecko przełknęło temat.
Aniam mam do Ciebie sprawę, ale to na dagsillegro
Elvie widziałam, że zdjęcie na FB i widzę, że wizyta u fryzjera wyjątkowo udana
Ella będzie dobrze i mam nadzieję, że dotrwasz do bezpiecznego 37 tyg
Mamopaulinki gratuluje postępów w mowie
Zielona Kostce również gratuluje, widać że angielski to będzie jej język, w końcu łatwiejszy jest niż polski

witam -ja na szybko, bo padam na twarz i lecę już spać. Fotkę jutro na zamknięty wrzucę. Z wizyty jestem bardzo zadowolona, już się umówiłam na koloryzację na 23.03.:) Fotel do mycia głowy taki z nóżkami do góry, masaż Paweł robi taki, że się odpływa, odżywki regenerujące cudnie pachnące i od razu czuję, że włosy miękkie. Ciach profesjonalne, dobre -15cm, ale włosy układają mi się super, zamieć śnieżną już przeszły i dały radę;-) M. zachwycony:happy: Poza tym M. na drugim fotelu siedział i tez włosy ścinał, też zadowolony, więc polecamy unique każdemu.

reklama
Joł .

U nas śnieżek się topi i dziś nie sypało :-D
Już widzę te psie kupska jak to wszystko się stopi :wściekła/y: ale jednak wolę ciepło .

Koleżanka z byłej pracy , która już zresztą też tam nie pracuje , zrobiła mi dziś niespodziankę .
Okazało się że przenoszą magazyny triumpha i mają wyprzedaż , bo nie chcą tego wozić . To ja myk w auto , przyjaciółkę zgarnęłam i na zakupy . KUpiłam 3 piżamy po 19, 20 zA sztukę , staniki po 15 zeta , podkoszulki za 15 zł ( dwupak ) i sporo majtów po 8 zeta za sztukę . Nie pałam jakąś ogromną miłością do tej marki , no ale za tą kasę :-D:-D No a wicie jak to baba się raduje , jak wraca z olbrzymią reklamówą do domku :-D:-D
POtem na krótki test do serwisu zawitałam , bo mi się lampka od kół zapaliła ... i jechałam z myślą czy trzeba nowego run flata kupić czy nie :wściekła/y: Ale się okazało że czujnik ześwirował :-D:-D i całe szczęście .
Po południu miałam wizytę naszego sąsiada w Szymka wieku , więc dzieci nie miałam .
I tak sobie dzionek zleciał .

Jutro na 10 tą na ogladanie autka , także kciuki trzymać .

Zielona dobrze że Kostka rusza z gadulstwem .

Elvie super wyglądasz .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry