Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) to muszę przygotować sobie melisy i to chyba w wielkim garze ;-)
ale jak to mawia mój małż " ty musisz mieć wszystkich w domu aby spokojnie spać " 

Jak biedulka odkaszlnie jest dobrze, ale zaraz jej się znowu zbiera. Nie wiem czy przeczekać jeszcze, czy iść do lekarza.
nie pocieszę cię, u nas to ciągle trwa, Hania w tym miesiącu pół roku kończy!
Ma dzisiaj kontrolę u laryngologa, B z nią idzie, bo ja w tym samym czasie mam usg.gosienko podobało jej się i to bardzo podekscytowana była wszystkim opowiadała o kopciuszku i o księciu. W styczniu byłyśmy na przedstawieniu Jaśko i Małgośka i też rewelacja. Kolejne ma być w kwietniu więc już czekamy z niecierpliwością
witam w mój wolny poniedziałek
Alicjqa od wczoraj tylko ciuchy wyciąga i mierzy, już z nią nie mogę. Dzisiaj wysmyczyła kurtkę wiosenną i chciała w niej wychodzićMa dzisiaj kontrolę u laryngologa, B z nią idzie, bo ja w tym samym czasie mam usg.
Potem jadę do mamy i psiuni. Monia psiunica - to moja Karen.
Maonka może te oczka z kataru.
Mamusia jak się N na przedstawieniu podobało?
Elvie nadal jesteś z cięcia zadowolona, bo ja zawsze oceniam jak już sama muszę włosy ułożyć?
Aniam jak oglądanie fury?
Gosieńka spokoju życzę;-)
Agnieszka zdrówka, ja też już chce wiosny.
miłego dzionka

Witam,
Maonka, widzę, że noce macie podobnenie pocieszę cię, u nas to ciągle trwa, Hania w tym miesiącu pół roku kończy!