reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Hej
Niestety weekend się skończył, trzeba wrócić do rzeczywistości. Ja chcę już wiosny !!!

mamaPaulinki słodziak z Paulinki , ja uwielbiam jak Natalka włazi do nas do łóżka, dzieci są takie cieplutkie i mięciutkie ;-)
Podziel się z nami przepisem na babkę kawową :tak:

Zielona ja korzystam z ImageShack

Dzieńdoberek :-)

Co tu takie pustki od wczoraj ?

U nas przez trzy dni rekolekcje w szkole więc brygada będzie wcześniej w domu;-) a że od kilku dni toczymy boje o wszystko ( nie wiem czy to przez tą pogodę czy dzieciaki mi dorastają :no:) to muszę przygotować sobie melisy i to chyba w wielkim garze ;-)

Mamusia i jak podobało się Natalce na przedstawieniu ?

Maonka nieprzespanych nocy współczuję , zdrówka dla Ali , mam nadzieję że dzisiaj już lepiej się czuje .

Monia już z Aniezową o spotkanku rozmawiałyśmy więc rzucajcie terminami ja się dostosuję :tak:
Tak sobie myślałam , że ty zapracowana jesteś :tak: ale jak to mawia mój małż " ty musisz mieć wszystkich w domu aby spokojnie spać "

Zielona to ja też hardcorowa mama jestem ;-) Cóż poczekam w takim razie na fotki :-(

Beti jak zdrówko ? Rodzinka to mnie szerokim łukiem omija jak mam @ dostać :-D

MamoPaulinki za babkę dziękujemy ;-):-) teraz od nas coś dla was puścimy tylko to nie będzie ciacho bo jak wiadomo mam dwie lewe ręce ;-)

Elvie mnie już męczy to moje ciągłe zmęczenie, dobrze że na tańce śmigamy 3 razy w tygodniu bo inaczej to ja już o 18 mogłabym iść spać a rano i tak nie mogę się dobudzić :no:

Aniam jak autko kupione?

Miłego dnia kobietki :-)

Dzień dobry :-)

Wczorajszy dzień mieliśmy wyjątkowo spokojny i milutki :tak:
Dzisaj z rana musiałam J. do przedszkola odstawić a po południu mam trochę załatwiania + odbiór z przedszkola.
Z nosa mi cieknie i czuję się się jakoś tak nieciekawie od wczoraj. Niech już ta wiosna przychodzi bo mam ewidentne braki słońca.

Ide trochę ogarnąć...szczególnie kota ;-)

Spokojnego początku tygodnia!

Witam,
i po weekendzie. U nas odwilż, wiosna idzie:-)
Hania mi znów zaczęła charczeć, tzn. nasiliło jej się to, co nie zeszło jeszcze po chorobie:wściekła/y: Jak biedulka odkaszlnie jest dobrze, ale zaraz jej się znowu zbiera. Nie wiem czy przeczekać jeszcze, czy iść do lekarza.

Maonka, widzę, że noce macie podobne:tak: nie pocieszę cię, u nas to ciągle trwa, Hania w tym miesiącu pół roku kończy!

pozdrawiam wszystkie, uciekam ćwiczyć, bo H. śpi, a wiecznie to trwać nie będzie

Ostatnia edycja:
witam w mój wolny poniedziałek
Alicjqa od wczoraj tylko ciuchy wyciąga i mierzy, już z nią nie mogę. Dzisiaj wysmyczyła kurtkę wiosenną i chciała w niej wychodzić:baffled: Ma dzisiaj kontrolę u laryngologa, B z nią idzie, bo ja w tym samym czasie mam usg.
Potem jadę do mamy i psiuni. Monia psiunica - to moja Karen.
Maonka może te oczka z kataru.
Mamusia jak się N na przedstawieniu podobało?
Elvie nadal jesteś z cięcia zadowolona, bo ja zawsze oceniam jak już sama muszę włosy ułożyć?
Aniam jak oglądanie fury?
Gosieńka spokoju życzę;-)
Agnieszka zdrówka, ja też już chce wiosny.

miłego dzionka

gosienko podobało jej się i to bardzo podekscytowana była wszystkim opowiadała o kopciuszku i o księciu. W styczniu byłyśmy na przedstawieniu Jaśko i Małgośka i też rewelacja. Kolejne ma być w kwietniu więc już czekamy z niecierpliwością

gosienko podobało jej się i to bardzo podekscytowana była wszystkim opowiadała o kopciuszku i o księciu. W styczniu byłyśmy na przedstawieniu Jaśko i Małgośka i też rewelacja. Kolejne ma być w kwietniu więc już czekamy z niecierpliwością

Super! Mój Mati też lubi takie przedstwienia, i dziwo nawet wysiedzi.

witam w mój wolny poniedziałek
Alicjqa od wczoraj tylko ciuchy wyciąga i mierzy, już z nią nie mogę. Dzisiaj wysmyczyła kurtkę wiosenną i chciała w niej wychodzić:baffled: Ma dzisiaj kontrolę u laryngologa, B z nią idzie, bo ja w tym samym czasie mam usg.
Potem jadę do mamy i psiuni. Monia psiunica - to moja Karen.
Maonka może te oczka z kataru.
Mamusia jak się N na przedstawieniu podobało?
Elvie nadal jesteś z cięcia zadowolona, bo ja zawsze oceniam jak już sama muszę włosy ułożyć?
Aniam jak oglądanie fury?
Gosieńka spokoju życzę;-)
Agnieszka zdrówka, ja też już chce wiosny.

miłego dzionka

W końcu mała dama:-) M. ma za to manię rozkładania łózka na czynniki pierwsze, łącznie z materacem:szok:
Jak tam usg?

Witam się na chwilę bo już J słyszę na klatce i obiad trzeba dokończyć.
Gosieńko dziękuję serdecznie (S również przekaż) a przepis wrzucę pewnie wieczorkiem albo jutro przed południem.
No i do roboty ;-)

reklama
Witam

Witam,

Maonka, widzę, że noce macie podobne:tak: nie pocieszę cię, u nas to ciągle trwa, Hania w tym miesiącu pół roku kończy!

Gosia u nas nocki nie takie złe, wczorajsza była fatalna, z reguły Ala wstaje czasami na siku tak o 1-2, nie raz prześpi całą noc, a czasami tak jak wczorajsza do luftu.

Za to dziś nocka spokojna, Alicja spała całą noc do 7:30. Ale bidulka rano przyszła do nas i oczy posklejane, nic nie widziała. :-(:-(

Annaoj Alicja często łapie jakieś zapalenie, właściwie to jak była mała częściej ją to dopadało, teraz długo był spokój z oczkami, aż do wczoraj. Katar to chyba tak w bonusie dostała. :baffled:
Moja też co chwilę się przebiera, bo wystarczy nawet kropelka z picia i już chce zmienić bluzkę. A to rękawki zamoczy przy myciu rąk.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry