elvie3
Fanka BB :)
Cześć Babeczki!
Wpadłam tylko życzyć Wam uśmiechu, miłości, słońca, śniadań do łóżka i odwagi w robieniu pewnych rzeczy po raz pierwszy - to właśnie ostatnio przeczytałam w mądrej książce, że warto ciągle coś nowego po raz pierwszy zrobić, przetestować to zamierzam;-)
U nas wczoraj była ciężka rozmowa, M. nie pojechał na siatkę, po rozmowie zamknął się w sobie i bardzo posmutniał
Chyba ze słowami przesadziłam
Głupia ja
Przed całą akcją polazłam na górę się położyć aby złapać oddech, bo miałam w planach go na tą siatkę z uśmiechem puścić, ale przyleźli do mnie zaraz we trójkę i wybuchłam wbrew swojej woli - wiem, że skomplikowane to i głupie, ale tak było
Znów się będziemy przepraszać, ale tym razem temat poważniejszy, więc o kciuki proszę.
Wpadłam tylko życzyć Wam uśmiechu, miłości, słońca, śniadań do łóżka i odwagi w robieniu pewnych rzeczy po raz pierwszy - to właśnie ostatnio przeczytałam w mądrej książce, że warto ciągle coś nowego po raz pierwszy zrobić, przetestować to zamierzam;-)
U nas wczoraj była ciężka rozmowa, M. nie pojechał na siatkę, po rozmowie zamknął się w sobie i bardzo posmutniał

Szczegóły na blogu

Wadą Szymka nie możesz siebie obwiniać, niestety tak to już jest, że pewne rzeczy dziedziczymy. Ważne, że jesteście pod kontrolą specjalisty. Trzymam kciuki za Olkę, żeby u niej było wszystko ok.