reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ella &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za was!!

Wróciliśmy ze spotkania w szkole podstawowej... J. jest zachwycony! Pani mu się bardzo podoba :tak: a że jak składałam wniosek o przyjęcie J. do szkoły to mogłam mieć życzenie która wychowawczyni to głupotą byłoby z tego nie skorzystać :-) więc na 99% będzie to ta pani która J. przypadła do gustu :-D
Babka ma super podejście do dzieciaków. Wypytała mnie od razu o J. bo wie że tutaj do przedszkola nie chodzi. Powiedziałam jej jak to tam wygląda. Pytała co umie tak z ciekawości. I stwierdziła że dla niego kolejny rok w przedszkolu byłby stratą :tak: a z nieśmiałością sobie poradzą :tak: A jak jest inteligenty i dużo umie to sie mu znajdzie dodatkowe zajęcie żeby innym dał popracować :-D
I jestem spokojniejsza ;-) teraz tylko byle do września :-D bo J. już chciał jutro do szkoły iść bo mu się piłkarzyki w świetlicy podobały :-D

reklama
Ciągle zaglądam i czekam na wieści o dziewczynach.

Agnieszka super że Jankowi się spodobała wizyta w szkole i że pani przypadła mu do gustu :tak: Widać od razu że babka konkretna bo już podchodzi do dziecka indywidualnie :tak:

Elvie &&&&&& zaciskam za dzisiejszą konferencję , dasz radę tego jestem pewna :tak:

Anna już jednej kwietniówce jajka wysyłałam :tak: tylko wiadomo trzeba odpowiednio zapakować no i koszt wysyłki i wtedy wiadomo że jajko wychodzi trochę drożej ( normalnie biorę 70 groszy za sztukę ) ale jakbyś była chętna to daj znać :tak::-)
Zdrówka dla ciebie i Alicji.

gosia niech Hance zęby szybko wyjdą to będziesz miała trochę spokoju i mała nie będzie się tak męczyć.

Ja tylko na chwileczkę
po pierwsze chora (obstawiam alergię bądź zatoki)
po drugie mąż zaczął remont u Natalki w pokoiku , więc mam sajgon w całym domu

Ella mam nadzieję, że maleństwo jest już przy tobie ale kciuki zaciskam mocno &&&&
Elvie &&& za dzisiejszą konferencję
Polusiu 100lat nasza trzylatko :-);-)

całą resztę ściskam mocno i gorąco (OBY DO WIOSNY- TEJ PRAWDZIWEJ A NIE OSZUKANEJ ASTRONOMICZNEJ)

Ella gratulacje!! Niech się zdrowo chowa.
Mamusiu zdrówka!

Wróciliśmy właśnie ze spacerku. Korzystamy póki jest słonko i ponad +10 st :-) bo od jutra ma znowu się zachmurzyć i wrócą minusowe temperatury...

Wiosna niby przyszła ale to co zapowiadają nie jest optymistyczne a szkoda...

HejAle wieści.... Ella gratulacje!!!!!!!!! Niech dzidzi zdrowo sie chowa! Ale niespodzianke zrobiłyście.Wracaj szybko do formy po cc.Pola- nasza pierwsza 3-latko....zdrowka, duzo uśmiechu na twarzy i duzo miłości.Elvie-&&&&&Gosieńka- tez krece taki interes jajowy, tylko teraz to oddaję na sklep przy okazji jak K stoji co 2 dni.Buka mi sie smiała jak był ten bum jajowy co poszły po tych aferach w góre ceny to po 1zl szt ogarniałam, raz dwa miałam na swoje wydatki.Agnieszka- fajnie ze małyemu sie i Tobie podobało w spr przedszkolAmAMUSIA - SORRKI ZE NIE ZADZWONIŁAM.ALE ZAPRASZAM DO NAS Zdrówka chorujacym!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry