reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam tak na szybko
Gardło trochę lepiej, już nie boli tak przy przełykaniu śliny. Kupiłam ten syrop *spam*, jakieś tabletki do ssania i preparat w sprayu do psikania. I od raz lepiej. Do tego mnóstwo ciepłej malinowe herbaty z rumiankiem, lipą, cytryną i sokiem malinowym. Tylko miodu brak. Jak na złość się skończył jakiś czas temu. A że biorę tylko od naszego znajomego pszczelarza, więc muszę czekać do weekendu na dostawę.
Za to Ala myślałam, że już lepiej, a rano gorączka 37,7 i kaszel utrzymujący się.
Wczoraj byliśmy na szczepieniu, chłopak zważony prawie 7kg szczęścia (6880). Była jakaś nowa pielęgniarka i jak go zobaczyła to myślała, że my co najmniej z 3 miesięcznym dzieckiem, na 3 dawkę. Więc mocno się zdziwiła, że mój "okruszek" ma 1,5 mc.
Od jutra bierzemy się za porządki, zakupy i menu na chrzciny, więc nadrobię Was po weekendzie. Poczytałam Was na szybko i biorę się za stertę prasowania.
Też piję inkę codziennie tę z błonnikiem.

reklama
Witam wieczorkiem
Omineła mnie wycieczka do US, tylko podpisałam papierki a resztą zajął sie szef biura, po spotkaniu z p. urzędniczką zadzwonił i powiedzaił że jest p......a, że nie jedną kontrolę miał ale czegoś takiego to jeszcze nie doświadczył
Ale żeby nie było tak różowo to dzisiaj mandat dostałam- pierwszy w mojej 9 letniej karierze kierowcy. Wracałam po 18 z dzieciakami z treningu Kuby, droga pusta to pomykałam sobie 85 w terenie zabudowanym jak mi policjant powiedział 6 ptk i 300 zł to szczęka mi opadła, wyjechałam z tekstem że głodnie, marudne dzieci do domu wiozę to zszedł do 200, później się zapytał czy pracuje-nie, czyli na utrzymaniu męża-tak, oj to mąż nie będzie zadowolony, wypisał 50 zł. Podsumował że mogę już jechać-tylko wolno, dzieciom kolację robić:rofl2:
Oczy mi sie kleją bo ostatniej nocy spałam tylko 5,5 h
Dobranoc!

Joł ...
Umieram :-D:-D
Przylazłam z klubu fitness . Zafundowałam sobie dziś zajęcia na sprzęcie zwanym TRX
trx - Szukaj w Google
Zumba to jest jakiś cholerny spacer dla rozluźnienia :-D:-D
Spodobało mi się i będę chodzić , ale ciężko jest bardzo :-D
Nie wiem jak jutro z wyra wstanę :-D

Sonia - no to teraz jesteś prawdziwym kierowcą :P

Jak myślicie , co powie mój mąż jak mu oznajmię , że na urodziny chcę dostać kurs nurkowania ?

Jak myślicie , co powie mój mąż jak mu oznajmię , że na urodziny chcę dostać kurs nurkowania ?

pewnie sie ucieszy ;-) Wszystko zalezy o jakie nurkowanie Ci chodzi. W zaleznosci od glebokosci rosnie cena. No i czy chcesz na basenie czy gdzies w Egipcie hehehe.
Ja marze o uprawnieniach nurka i kiedys je zdobede. Jak kase zarobie. Kiedys...

W mojej silowni tez wisza te sznurki (tak, tak, wykupilam karnet i zamierzam od przyszlego tygodnia zaczac chodzic). Musze dopytac jak to sie tutaj nazywa.

Durna baba, zamiast położyć się spać bo jutro pobudka po 6, to ja przepisów na swięta poszukuje, i chyba się odważę i pasztet zrobię:tak:
Aniam mój M jak powiedziałam że 300 to skomentował że komuś po premii poleci:rofl2: ale jak usłyszał że 50 to powiedział że szkoda tych 3-stów ale może by mnie to w końcu czegoś nauczyło:crazy:

Witam:)
Wstałam przed 7:00, bo Maciek zaczął koncertować a M. już na angielskim, więc ruszyć tyłek z łóżka musiałam, chociaż baaardzo mi się nie chciało. Teraz z utęsknieniem czekam na nianię, będzie o 9:00.

sonia - niezła z Ciebie negocjatorka:-D

aniam - również obstawiam, że się ucieszy pomysłem, ceną mniej;-)

Lecę na śniadanko, zajrzę do Was później, chociaż mam ambitny plan posprzątania domu dziś. Przynajmniej pierwszego piętra.

Dzień dobry:-)
Nie wyspana jak zwykle, ale że @ nadciąga to powera mam:-D
Dzisiaj muszę skonczyć okna ogarniać, na dole już porobiłam to od razu w domu jaśniej:-D
Marysia wstała po 6 bo nosek jej sie przytkał, mam nadzieję że nic sie z tego nie wykluje. Od rana miałam przejscia z Kubą, ale chyba coś zrozumiał bo przeprosił za zachowanie i powiedział że jeszcze musimy porozmawiać jak ze szkoły wróci.
Elvie mój M się śmieje że ja negocjacja to powinnam mieć na drugie, zawsze jak załatwiam zlecenie to nawet jak dostaje dobrą cenę to negocjuję i zazwyczaj dorzucają 20e, mój rekord to 250e, więc coś w tym chyba jest:-D A z policjantem to inna sprawa poprostu "wziełam" go na litość:-D
Spadam do roboty-negocjować:-D

Dzieńdoberek :-)

Za oknem to co zawsze :no: i jeszcze pada :no:

Sonia niezły negocjator z ciebie :tak: Też mi się kiedyś zdarzyła taka akcja z policją, jak mnie zatrzymali to Helka się rozpłakała więc musiałam ją z fotelika wyciągnąć i jak pan policzył sobie trole to od razu mandat mniejszy;-) jeszcze wzięłam go na litość że za chwilę święta :-D
Mam nadzieję że Marysi nic się nie wykluje. Podziwiam i przyznaj się że masz jakieś dodatkowe baterie ;-)

Elvie miłego ogarniani chaty, ja też dzisiaj mam taki plan bo sobotę chcę mieć spokojną, zresztą lepiej się sprząta jak dzieciaków w domu nie ma :tak: Czyli mamusia pojechała? ;-)

Zielona czyli nowy suwaczek będziesz miała ? Miłego siłowania się ;-)

Maonka zdrówka dla Alicji i dla ciebie też oby gardło dało ci spokój. Buziaki dla okruszka :-D

Basia powiem ci że ja mogę gorący chleb zjeść i popić wodą i brzuch mnie nie boli ;-) wtedy to bardziej ociężała się czułam;-)

Agnieszka czyli sprzątanie możesz uznać za udane :tak:

MamoPaulinki zdrówka dla Paulinki

Aniam fajny prezent sobie wymyśliłaś i myślę że małżon będzie zadowolony bo nie będzie musiał kombinować z niespodzianką:tak:

Miłego dnia :-)

Dzień dobry ale paskudny pogodowo...
Ja nie wiem ta zima gorsza niż teściowa ;-) my jej dowidzenia a ta dalej się gości ;-) tylko że teściową to jeszcze opieprzyć można i jest szansa że się obrazi i da spokój a zima nic sobie z nas nie robi :no:

Sonia niezła agentka z ciebie :-D :tak:
Elvie od razu widać że mamuśka pojechała :-D
Dla wszystkich chorowitków zdrówka!
Gosieńko ja dzisiaj mam podobny plan :tak: posprzątać resztę chaty i podłogi umyć :-)

Idę się od razu zabrać za robotę bo posiedzę jeszcze 5 minut i już mi się nie będzie chciało z doopą ruszyć :-D

reklama
dzieńdoberek
ja już u mamy jestem. Lecę za chwilkę na małe zakupy. A potem z Karen na basen.
Gosieńka też mam nadzieje, że to wina przedłużającej się zimy, ale juz naprawdę ciężko wyrobić. Dzisiaj mam w planie z nim na zajęcia taneczne jechać, może jak się wyżyje będzie lepiej.

Joł ...

mój by powiedział, że zapisuje się ze mną;-)
Maonka udanej imprezki i zdrówka dla Alicji.
Sonia niezły negocjator z Ciebie i dobrze, że na wyrozumiałego Pana Władzę trafiłaś
Agnieszka czyli porządki udane.
uciekam, miłego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry