zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
haha. No tak, co slepemu po oczach... ;-) Tez zazdraszczam.Ja nie Agnieszka, ale doczytałam, że do Chin. Zazdraszczam![]()
Kosc ogonowa mnie naparza juz od dawna, ale oczywiscie o lekarzu moge sobie pomarzyc.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
haha. No tak, co slepemu po oczach... ;-) Tez zazdraszczam.Ja nie Agnieszka, ale doczytałam, że do Chin. Zazdraszczam![]()

...lepiej późno niż wcale :-)Żyję :-) i nawet dobrze się czuję :-)
Wczoraj pół dnia przespałam, a dzisiaj jestem jak młody bóg! I o to chodzi! Nawet się do okulisty doczłapałam i niestety moje obawy, że mam w końcu ten cylinder na szkłach "zamontować" się ziściły :-( teraz muszę nowe okulary kupić...bo do starych wzornik szkieł zgubiłam. Zresztą one i tak są do wymiany. Aż się boję sprawdzić jakie koszty poniosę, ale skoro okulista twierdzi, że bóle głowy mogą się brać z astygmatyzmu bez korekty, to nie pozostaje mi nic innego, jak mu uwierzyć. Pocieszające jedynie jest to, że kontakty mogę nosić "normalne" byle przy kompie w nich nie pracować.
T
stare sobie wykorzystają
zdrowia . 
a u nas na wsi mięsa nie uraczysz :-) 

Ale nie poddaje się jak zaczęłam to skończę :-)