Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Monia, a nie myslalas o Albani? Cudnie tam jest i wciaz cweny rozsadne.
My naprawdę w sen zimowy zapadamy zwłaszcza Helka jeszcze śpi ;-)
Monia jak pod koniec roku szkolnego to te kilka dni jak urwie nic się chyba nie stanie.

A mnie jeszcze oko ropieć zaczęło,

aniam - brawo dla Olki! Moja też by pewnie nie dała się nawet na siedzenie w fotelu namówić. Jutro wznowię wysyłkę, tym razem poleconym. Dziady kradną na tej poczcie jak cholera:/ Jesteś szóstą osobą której zaginął.
Aniam Olka to zuch dziewczyna i tyle, zresztą pewnie duże znaczenie ma fakt że dentystka jest z powołania no i Szymek jest dla niej przykładem, widzisz nawet mała rywalizacja jest kto ile plomb ma![]()

ale i tak ją lubię 
Pocieszę cię ze spaniem bo mnie M. też wstaje najpóźniej o 7 rano i to jest święto
W dzień w zasadzie nie śpi. Czasami mu się zdarzy, a spać chodzi koło 20-20.30 

brzuszek i cycyki jej rosną teraz czekamy . Dzięki bogu koty to samce i nic do domu nie przyniosą
chociaż zabawnie teraz oba wyglądają bo każdy kuleje na lewą łapę ( małżon mnie uświadomił że jest okres godowy i pewnie biedne koty nadwyrężyły sobie łapy bo pozycje niewygodne ) ;-) 

i nawet jak się przebudzi koło 19 to nie da rady jej rozbudzić więc my się nie upieramy i śpi dalej. W weekendy śpi ile chce zresztą dość często z mamusią która się do niej przytula a wtedy wiadomo że można pospać ;-)
Normalnie mała chodzi spać 19-20
Resztę pytań proszę zadawać w sobotę 

Jak chłopcy?
M. już nie ma tak szczekającego kaszlu tylko normalnie odkrztusza, tylko że z nosa mu zaczęło lecieć ale to pikuś damy radę. J. dalej dość mocno kaszle i katar nadal zielonkawy... no nic zobaczymy.
sorry, ale padłam ze śmiechu, bo zwizualizowałam sobie minę S. :-) bankowo ucieszony, co? Jeszcze jeśli potomstwo odziedziczy po mamię, ładnie mówiąc, beztroskę, to Twój mąż będzie najszczęśliwszym człekiem pod słońcem. Nie pytam, jak to się stało
, ale szybka jest laseczka.