Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przed chwila zobaczyla cos tam, co jej sie spodobalo i powiedziala ¨o! cute¨- chyba w klubiku podlapala. A najlepsza byla w autobusie. Jedziemy w ciszy i spokoju, autobus zatrzymal sie na przystanku i postal chwile dluzej, na co mloda wrzasnela na caly autobus GO! hehe

A ogródek to tak przez przypadek przekopałam wczoraj z teściem bo się zaoferował że skoro ma urlop to po co mam szukać i kombinować firmę jak pomysł mam tylko robotników brak
no więc przekopałam
teraz tylko biedny A. musi kasę na wykończenie tego wyłożyć
O!! Muszę poszukać z czego zrobić obrzeża powstałych grządek ;-)
szok.
jest to jedna z rzeczy, która skutecznie zniechęca mnie do mieszkania w domu... obawiam się, że mój ogród żyłby swoim własnym życiem.
W przychodni dostałam skierowanie do szpitala, gdyby się nie wyrównało, ale wczorajszy dzień lepiej rokował. Teraz nie wiem mam robić. Witam nieprzytomnie...
M. zrobił sobie w nocy przerwę w spaniu od 0:30 do 4:30...masakra bo mamusia musiala być na każde zawołonie
Pogoda chyba stwierdziła że moim kwiatkom trzeba podlać a ja muszę ogarnąć dom ;-) bo się zachmurzyło i mokro jest choć już przesycha...
Idę się jakoś obudzić... nie wiem jeszcze jak ale jakoś muszę ;-) no i śniadanie...
Nie wiem co się z nim dzieje.
Jak się patrzy na własne dziecko i nie można pomóc :-(. Ale jest ok i żeby tak pozostało ;-) :-)