reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
ledwo żyje - Julka od kilku dni budzi się w nocy z płaczem - woła mnie - więc truptam do niej i już zostaję bo jak się mała wtuli to puścić mnie już nie chce - rano wstaję połamana - nie mieszczę się w Jej łózeczku

Nata, ja z tego samego powodu zalegalizowalam mlodej pobyt w moim lozku. Przynajmniej obie sie wysypiamy - mniej wiecej, bo jednak 6 rano, to dla mnie noc... A teraz w dodatku jest tak goraco, ze oszalec mozna i o porzadnym snie zapomniec.

Witam z deszczowej częstochowy
Badania lekarka nie wykonała, bo Alicja ma mnóstwo woskowiny w uszach, a do badania uszy muszą być czyste. Dobrze, że w poniedziałek wizyta u laryngologa, może je wyczyści. Tylko to będzie pierwsza wizyta, więc nie wiem czy tak od razu wyczyści.
Siostra przyjechała również do domu, więc mam zjazd rodzinny. :-) Nie widzieliśmy się od października ubiegłego roku. Alicja cioci nie odstępuje na krok, wszystko z ciocią chce robić. Byłyśmy dziś na ciuchach, trafiłyśmy na wyprzedaż na koniec miesiąca, ale w Alicję szatan wszedł, zrobiła sobie plac zabaw z wieszaków. :eek:
Annaoj ile jeszcze dni? Ciekawa jestem jak Alicja będzie reagować na nowego braciszka?

Gosieńko dobrze, że Was nie zalało
Monia mam interes do córy, potrzebuje na prezent kupić książkę o koniach, dla 6 -letniej fanki koni. Może coś Twoja Laura polecić

zielona jeszcze się "przemęczę" może to z nadmiaru emocji i wrażeń ostatnio - kazdego dnia coś. Sobota bylismy na koniech, niedziela na pikniku lotniczym, poniedziałek miała coś w przedszkolu a wczoraj na imprezie urodzinowej.

Nata, pewnie tak. U nas to inna historia. Mala spac sama nie chce i basta. Nigdy nie chciala. Chyba 2 razy zdarzyllo jej sie przespac cala noc samotnie. Jak ja zostawiam we wlasnym lozku to budzi sie co pol godziny z placzem, a ja zwyczajnie nie mam sily ani ochoty na totalne niewyspanie.

Aniam u nas burze ostatnio po 3 w nocy atakują, a, że Tosia się boi to przychodzi do nas i z tąd wiem o której się zaczynają.
Wystaw z moim w pakiecie i napisz, że w pełni obsłuża Twój samochód, może szybciej się ktoś skusi :-D:-)

Dołożę auto , to przynajmniej coś zarobimy :-p:-p

Agnieszka ja akurat lubię centrum, drazni mnie pałac, kocham ich galerie i muzea, oprócz muzeum figur woskowych, Tower to mój faworyt i parki, ale z kocykiem i piknikowo :D no i puby, te tradycyjne :) Aniam to latała po Londku :P hehehe... ja mam ten komfort, ze tam bywam bez wycieczki i pośpiechu ;) muszę jakieś bilety upolować, ale to nie w tym roku, bo czasowo juz nie wyrobie.

D

Ja będę polować jesienią i zimą , ale pewnie do innego miasta , tylko nie wszędzie się tak da na jeden dzionek polecieć . Do LOndynu pewnie też jeszcze kiedyś zawitam .

a słuchajcie... mam taki problem Q ma straaaaaszną wysypkę od dłuższego czasu na tyłku... nic nie pomaga... smarowałam maścią z tlenkiem cynku... i nic... smarowałam alantanem... też nic... smarowałam kremem sos nivea... i znowu nic... :eek: już nie mam pomysłu jak to zwalczyć. może któraś ma pomysł?

A czerwone to bardzo ? Bo jak tak to może być grzbica , tylko że to się zwykle przy pieluchach robi . Jakby było grzybiczne to clitroclimazolum czy jak się to tam zwie smarowac trzeba .

hejka
jakaś taka jestem ble. Sama nie wiem czemu:baffled:
Iza może organizm odreagowuje pon sesji.
Gosieńka pewnie racja, na dłużej to i koszty byłyby większe. Też powoli się szykuję do robienia wyprawki szkolnej Igora. Książki muszę przez neta zamówić, a pozostałe rzeczy w sierpniu jak już nie będę uziemiona.
Aniam no mnie też się wydaje, że mój brzuch ok. Nie wiem może ona z poprzednimi ciążami porównuje i dlatego:eek:

Zwykle już chyba tak jest że z kolejnymi dziećmi , to ten brzuch ma się mniejszy . Nie ma człek czasu na żarcie i użalanie się nad sobą .

Siadlam na puppie i dopiero poczułam, jak jestem zmęczona :) a jeszcze mam trochę roboty :-/

Zielona Kostka dobrze gada, świadoma kobietka Ci rośnie :)

Nata 3 latki bardzo wszystko przeżywają, do tego włącza im się sen i pewnie ta mieszanka powoduje kłopot z samodzielnym spaniem.

Maonka laryngolog powinien wypłukać uszko od ręki. Jak chcesz na juz, to w aptece kupisz taki preparat do czyszczenia uszu.

Dzisiaj Kuba miał trudny dzień...bardzo trudny...w efekcie koszyczki będzie produkował jutro z nimi maz. Mi ręce opadły i jak młody wszedł na wysokie C z histeria, to zabrałam Bartusia i pojechaliśmy do sklepu, po prezent dla dzidziola mojej kuzynki i na lody, a Kubula został z tatusiem. W efekcie bliskiego kontaktu z furia pierworodnego R.poczlapal na siłownię, pozbyć się negatywnych emocji :) oj talent to mój synek na wielki :D
Kłopot mamy, bo chcą męża do Wawy ciągnąć, a od pn placówki opiekuńcze zamknięte...wychodzi na to, ze rano przez kilka dni będę musiała z nimi do pracy jeździć, a potem odstawkę ich do mojej babci... od czw.moja mama, ale 3 dni muszę zabezpieczyć we własnym zakresie. Kciuki poproszę, żeby jednak pojechał w drugiej pol.tygodnia :) jak ja to lubię... przedszkola zamknięte, a człowiek musi kombinować :(

Monia mam interes do córy, potrzebuje na prezent kupić książkę o koniach, dla 6 -letniej fanki koni. Może coś Twoja Laura polecić

Maonka, zapytam, ale nie dziś bom w dalekiej delegacji, w piątek dam znać...proszę przypomnij się tylko jakby cóś, bo póki co w innym świecie żyję :sorry:

A czerwone to bardzo ? Bo jak tak to może być grzbica , tylko że to się zwykle przy pieluchach robi . Jakby było grzybiczne to clitroclimazolum czy jak się to tam zwie smarowac trzeba .

może być faktycznie grzybiczne, maść zowie się clotrimazol...

reklama
Izabela tort jest wklejony na przepisowym :D jako jeden z ostatnich postów. Bardzo smaczny jest tylko śmietanę dałam 36% i zwiekszylam nieco porcje żelatyny, bo to były te mega upały. Polecam, bo jest przepyszny i łatwy do zrobienia. Biszkopt pieke ze swojego przepisu, ale to chyba z przyzwyczajenia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry