gosienkag76
Fanka BB :)
Hejka
Melduję że żyjemy
Woda w strumyku nadal wysoka i tylko w jednym miejscu na końcu wioski wylała , ale tam nie było pogłębiane koryto i dlatego :-(
Dzieciaki zostają dzisiaj w domu tak zadecydowała dyrekcja szkoły bo poziom Kaczawy też bardzo wysoki i nie ma co ryzykować.
Agnieszka niezłą objazdówkę miałaś ;-)wcale ci się nie dziwię że nogi wchodziły ci w ...:-) Dobrze że J wyciągnięty z choróbska , mam nadzieję że wysypkę szybko uda wam się opanować . Super że uszy marka ok a dentysty niestety współczuję, ale lepiej teraz zębole wyleczyć bo jak coś poważniejszego się rozwinie to potem niepotrzebny ból.
Anna najważniejsze że się nie pogorszyło.Co do wielkości brzucha to przecież wiadomo że każdy inny , ale może rzeczywiście pójdziesz na usg wtedy się uspokoisz . Z tą zieloną szkołą to też była taka sprawa że chodziło o pieniądze, u nas ludzie dość biedni wiec pani stwierdziła że pojadą na tydzień i przynajmniej prawie wszystkie dzieci pojechały a tak to pewnie mało chętnych by było gdyby wyjazd był dłuższy:-( Mam nadzieję że zmiana właściciela firmy nie wpłynie na działalność waszej firmy.
Elvie kurcze nowy dach i już takie przygody
mam nadzieję że szybko coś ekipa zaradzi .
Jak tam nie utopiłaś się w błocie podczas spacerów;-) proponuję zakup kaloszy , tak to jest jak się na wsi mieszka
i od razu będziesz miała jak do nas przyjedziesz na kolejne spotkanie 
Aniam wierzę że cię pogoda wkurza ;-) mnie też
Co do wystawiania małża na allegro to pewnie musisz coś jeszcze w gratisie dorzucić 
Isabela na bank twój organizm odreagowuje stres związany z sesją . Super prezent dla wujka, to ulubiona firma mojego małża, ma jakąś małą siekierkę tej firmy , polecam
Aniez super że oko Bartusia już lepiej. Ja tam myślę że jak chłopaki większe będą to do cioteczki gosienki na kilka dni mogą przyjechać coby babcię odciążyć , muszę tylko psychicznie moje kury przygotować
Co do prezentów na zakończenie roku to u nas dzięki bogu się składamy , wiadomo zawsze jakiś konkretny bukiet się kupi i coś słodkiego
Tylko u Mateusza w klasie rodzice są jacyś dziwaczni i zawsze wszystko sami kupują
dla mnie to bez sensu bo chyba lepiej po 10 zł się złożyć , wiadomo kwiaty drogie ale co zrobić ;-)
Generalnie zakończenie roku a ja już mam mega doła, bo dzieciaki rozpiskę książek dostały i jak nic 1000 zł muszę szykować
o reszcie rzeczy nie wspomnę , cóż trzeba będzie co miesiąc coś kupić coby we wrześniu nie osiwieć;-)
Idę śniadanie szykować bo trole wstały
Miłego dnia
Melduję że żyjemy
Woda w strumyku nadal wysoka i tylko w jednym miejscu na końcu wioski wylała , ale tam nie było pogłębiane koryto i dlatego :-(Dzieciaki zostają dzisiaj w domu tak zadecydowała dyrekcja szkoły bo poziom Kaczawy też bardzo wysoki i nie ma co ryzykować.
Agnieszka niezłą objazdówkę miałaś ;-)wcale ci się nie dziwię że nogi wchodziły ci w ...:-) Dobrze że J wyciągnięty z choróbska , mam nadzieję że wysypkę szybko uda wam się opanować . Super że uszy marka ok a dentysty niestety współczuję, ale lepiej teraz zębole wyleczyć bo jak coś poważniejszego się rozwinie to potem niepotrzebny ból.
Anna najważniejsze że się nie pogorszyło.Co do wielkości brzucha to przecież wiadomo że każdy inny , ale może rzeczywiście pójdziesz na usg wtedy się uspokoisz . Z tą zieloną szkołą to też była taka sprawa że chodziło o pieniądze, u nas ludzie dość biedni wiec pani stwierdziła że pojadą na tydzień i przynajmniej prawie wszystkie dzieci pojechały a tak to pewnie mało chętnych by było gdyby wyjazd był dłuższy:-( Mam nadzieję że zmiana właściciela firmy nie wpłynie na działalność waszej firmy.
Elvie kurcze nowy dach i już takie przygody
mam nadzieję że szybko coś ekipa zaradzi .Jak tam nie utopiłaś się w błocie podczas spacerów;-) proponuję zakup kaloszy , tak to jest jak się na wsi mieszka
i od razu będziesz miała jak do nas przyjedziesz na kolejne spotkanie 
Aniam wierzę że cię pogoda wkurza ;-) mnie też
Co do wystawiania małża na allegro to pewnie musisz coś jeszcze w gratisie dorzucić 
Isabela na bank twój organizm odreagowuje stres związany z sesją . Super prezent dla wujka, to ulubiona firma mojego małża, ma jakąś małą siekierkę tej firmy , polecam

Aniez super że oko Bartusia już lepiej. Ja tam myślę że jak chłopaki większe będą to do cioteczki gosienki na kilka dni mogą przyjechać coby babcię odciążyć , muszę tylko psychicznie moje kury przygotować

Co do prezentów na zakończenie roku to u nas dzięki bogu się składamy , wiadomo zawsze jakiś konkretny bukiet się kupi i coś słodkiego
Tylko u Mateusza w klasie rodzice są jacyś dziwaczni i zawsze wszystko sami kupują
dla mnie to bez sensu bo chyba lepiej po 10 zł się złożyć , wiadomo kwiaty drogie ale co zrobić ;-)Generalnie zakończenie roku a ja już mam mega doła, bo dzieciaki rozpiskę książek dostały i jak nic 1000 zł muszę szykować
o reszcie rzeczy nie wspomnę , cóż trzeba będzie co miesiąc coś kupić coby we wrześniu nie osiwieć;-)Idę śniadanie szykować bo trole wstały

Miłego dnia
Kury to ja nie wiem, czy są się w stanie przygotować psychicznie 
już nie mam pomysłu jak to zwalczyć. może któraś ma pomysł?
i mówią, że edukacja bezpłatna taak