Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) a plewienie zostawię na późny wieczór chyba... bo inaczej się nie da. Mimo to cieszę się że takie słonko cudne jest...klima w ruch i dawaj 
uwielbiam takie dni, upał i dziecko wymęczone

koszmar jakiś. Jak byłam z Natalką w ciąży to nie dokuczały mi takie dolegliwości. Pocieszające jest tylko to że dzisiaj wizyta u gin 
Jak nic kolejny uparty egzemplarz mi się trafił i w dodatku kobietka ;-)
a to że ma inne zainteresowania no cóż sama zobaczysz , że koledzy szybko go uświadomią że są takie a nie inne bajki ;-) Mój Emilo też pewnych bajek nie oglądał i spokojnie nikt mu w szkole nie dokuczał bo on jest charakterny i zawsze miał coś do powiedzenia. Twój Igor też nie da sobie w kaszę dmuchać więc będzie dobrze zobaczysz 

toż to dla ciebie środek nocy
Mnie się zawsze wydawało że Jakuba jest 25 lipca bo kolega obchodził , ale teraz to pewnie co miesiąc można imieniny obchodzić :-)
Oby szybko udało się zbić temperaturę Paulince &&&
to nieprawdopodobne, jak nie ona:-( Temperatura ok 38 i stoi... Kolejny raz okazuje się, ze przy takim dziecku nic nie można zaplanować, nawet na dzień naprzód...