annaoj kce
08.06/04.10/09.13
hejka
Alicja ma dzisiaj wolne od przedszkola, więc oczywiście 6:15 pobudka
B zaczyna jakaś choroba rozkładać, kazałam mu się szybko kurować, póki Igor w Żywcu, a Alicja dzisiaj jedzie na noc do mojej mamy. Jak on się rozłoży to nie wiem co będzie
MamoPaulinki dobrze, że leki działają.
Gosieńka a czemu nas opuszczasz? Nie dziwie się Emilowi, ja na pierwszy obóz pojechałam jak miałam 14 lat, a wcześniej nie chciałam i koniec, nawet do rodziny wyjeżdżać nie chciałam, taki domator był ze mnie;-)
Agnieszka u nas też taka nijaka pogoda.
Mamy jakąś plagę komarów. Pomimo różnych odstraszaczy gryzą bestie jak wściekłe. Już nie wiem co robić.
Alicja ma dzisiaj wolne od przedszkola, więc oczywiście 6:15 pobudka
B zaczyna jakaś choroba rozkładać, kazałam mu się szybko kurować, póki Igor w Żywcu, a Alicja dzisiaj jedzie na noc do mojej mamy. Jak on się rozłoży to nie wiem co będzie
MamoPaulinki dobrze, że leki działają.
Gosieńka a czemu nas opuszczasz? Nie dziwie się Emilowi, ja na pierwszy obóz pojechałam jak miałam 14 lat, a wcześniej nie chciałam i koniec, nawet do rodziny wyjeżdżać nie chciałam, taki domator był ze mnie;-)
Agnieszka u nas też taka nijaka pogoda.
Mamy jakąś plagę komarów. Pomimo różnych odstraszaczy gryzą bestie jak wściekłe. Już nie wiem co robić.

jak nie jest po jego myśli złości sie bardzo mocno przez co się męczy...i potem musi odpocząć zamiast sie bawić
No cóż ja to wszytko wiem. Ja tam mam swoje sposoby na niego nie zawsze skuteczne więc jak go całkowicie okiełznają to chętnie podpatrzę ich metody :-)
. Uff