reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam,
mama po drugiej dawce chemii czuje się w porządku, za kciuki i dobre myśli - dziękuję!

Ella - limit chorób wyczerpaliście. Na spotkanie jestem chętna:tak: A noclegu konkretnie we Wrocku szukasz? W kwestii noclegu zaraz do Ciebie zadzwonię;-)

@ wczoraj dostałam i brzuch mnie napieprza, a roboty mnóstwo. Na Kamilę czekam..

reklama
Dzieńdoberek

Dzisiaj mam dzień pod nazwą gaciówa :tak: w poranniku jeszcze biegam zresztą córcia też :-)a co należy nam się raz na jakiś czas;-) Jak chłopcy ze szkoły wrócą to zrobię na szybko naleśniki
Helenka dzisiaj tylko pół godziny walczyła z podaniem leku, wygrało oglądanie bajek ;-)Widać poprawę , ale do końca tygodnia zostanie w domu coby na weekend była całkiem zdrowa :tak:

Elvie &&& za mamę cały czas a tobie współczuję samopoczucia przy @

Ella zdrówka dla Julki taki urok chodzenia do przedszkola :no: Na spotkanie się piszę jak by co :tak:

Anna super że Igorowi podoba się na zajęciach :tak: Moje dzieciaki niestety wszystkie anty lekowe ;-)

Aniez no ja nie wiem po kim moje dziecko charakterne :-p:-) Już się nie mogę doczekać fotek Sary:tak: u nas Elza też dominuje nawet muszę ją w nocy zrzucać z fotela który należy do Soni bo się małpa panoszy nie na swoim ;-)
&&&& za przyjaciółkę.

Kici cwaniaczek z Kubusia widać że próbuje mamusię wziąć pod włos ;-):-) a która mama na słowo kocham cię nie zmięknie ;-)Mam nadzieję ze psica lepiej.

gosia Mati wymiata :-Dcoś czuję że jak Hanka zacznie gadać to niezłe rozmowy będą :-)

Nata bido , ewidentnie teraz nie jest twój czas ;-), przesyłam pozytywną energię i zapraszam do siebie może w ataku złości mi chatę ogarniesz ;-)Z drugiej strony lepiej że się wyżywasz sprzątając niż byś miała na M się wkurzać ;-)

Miłego dnia kobietki :-)

Gosieńko- lubię gaciówy :-)

Elvie, Ella- my jeszcze zobaczymy, ale za mało czasu i już mamy inne plany (nie wiem, może uda się coś odkręcić)

Agnieszka- ja nie nadążam... czym Ty jesteś taka zmęczona? Może to jesienna depresja jest ;-)

Nie mam nastroju na nic... więcej gdzie indziej...

Hej
ja jak zwykle jak po ogień, grafik napięty, ale ja tak lubię bo wszystko w miarę ogarnięte a jak mam luz to mi się nic nie chce i wszystko odkładam na później
Wczorajszy wieczór przed tv spędziłam i oglądałam wszystko jak leci, m jak miłość:cool2:, lekarzy i perfekcyjną, przez ten cały czas robiłam kuleczki z bibuły:eek: dla Oli do szkoły, mam trudności z pisanie bo mnie palce bolą:wściekła/y:
Wpadnę wieczorkiem bo mam spore zaległości:zawstydzona/y:

gosienko - z suką ciut lepiej... już sama schodzi z łóżka mamy, ale... jak usłyszałam, że lekarz powiedział, że badań krwi nie trzeba... a okazuje się, że suka ma żółtaczkę, wątroba jej siada a ten k*urwa jego w dupe mać mówi, że krwi nie trzeba zbadać?!! no ale mam wk*urwa!

Elvi - raz jeszcze dziękuję za zaproszenie i oferowaną gościnę :tak: cieszę się bardzo i już nie mogę doczekać kiedy znów się spotkamy!

Gosienka- ale się ciesze że CIę poznam na żywo :-)

Aniez- mam nadzieję że jednak się uda żebyście dołączyli. Bardzo bym chciała Was także osobiście poznać :-) 3mam kciuki zeby się jakoś udalo wcisnąć wizytę u Elvie w grafik;-)

Kto jeszcze? ;-)

Kici- wspołczuje. Jak mozna bylo badan krwi nie zlecic. preciez to podstawa:confused2:

kici - nie dziwię się, że jesteś wściekła.

Ella - nie ma za co, ja się bardzo cieszę, że przyjedziecie:-)

aniez - kombinuj terminowo dziewczyno;-)

Wypiłam już 2 kawy a nadal na zwolnionych obrotach pracuję. Nie lubię tak.

reklama
Zaglądam teraz bo za chwilę akcja lekarstwo i może być różnie z moją córką upartą ;-)
Rozpogodziło się więc trochę na ogrodzie porobiłam bom zarosła ;-)dotleniłam się i od razu humor lepszy :tak:

Aniez przytulam . Mam nadzieję że uda ci się coś wykombinować w następną sobotę bo chciałam się do ciebie uśmiechnąć w sprawie transportu :tak:

Ella zrobię wszystko aby przyjechać , super będzie was poznać:tak:

Elvie ja dzisiaj też chyba z 4 kawy wypiłam i dopiero wyjście na dwór mnie obudziło :tak:

Kici ech ci weterynarz :wściekła/y:tylko kasę biorą :no:

Agnieszka ja tak miałam w zeszłym roku jak dzieciaki o różnych porach kończyły, cały czas w aucie siedziałam :no:

Sonia masz rację, też lubię jak dużo się dzieje bo bardziej zorganizowana jestem :tak:

Dobra zmykam do mojej terrorystki ;-)
Miłego wieczoru :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry