reklama

Kwietniówki 2010!!!

Bry,

żelki pająki, czachy, wiedźmy.

Kittek, rozpieszczasz dzieciaki, taka pani od angielskiego to skarb :-)

Maciek kiepsko zmianę czasu przechodzi albo nie wiem co mu jest. Poprzednią noc wył i teraz też dopiero od 20 minut śpi, bo gardło zdzierał. Wchodziłam, tuliłam, przytulałam to była cisza a jak wyszłam to się wydzierał i tak z 10 razy.

Elvie, a może mu ząbki następne idą, albo jakiś skok rozwojowy ? albo chce mamę mieć przy sobie ;-)? A Twoje dzieciaki są o siebie zazdrosne ?

Postanowione PAROWNIK zostanie zakupiony :tak::tak::tak:

(...)

Monia jak tam Hania po wizycie ?

huraaaaaaaaaaaa :-), będziemy jeść pyry, w tyłki nam będą szły i będzie git :-)

H była mega dzielna, grzecznie siedziała u taty na kolanach i pęknie dała sobie przepłukać uszka...laryngolog podejrzewa 3ci midgał, wcale mnie to nie dziwi, bo H wiecznie zakatarzona i kaszląca...na razie leczymy, zobaczymy co z tego wyjdzie...

Gosiu, jak twój M z migdałkiem ? kiedy macie zabieg ? czy namiar na lekarza coś pomógł ?

reklama
Gosienko, z tymi podgrzewanymi siedzeniami, to na kręgosłup super, tylko uważaj aby Cię w zimie nie podgrzało za bardzo, bo jak wysiądziesz na mróz, to problemy z jajnikami, tudzież innymi sprawami kobiecymi można złapać...

Dzieńdoberek

Gzik zrobiony, ziemniaki się gotują, dzieciaki do szkoły odstawione wiec czas na kawę :tak:

Agnieszka jak będę na chodzie ( bo nic nie wiadomo )to możecie wpadać :tak:Super że M pozwolił ci się wyspać :-)

Kici nie ni ja myślę o sobie tylko wszystko muszę mieć pod kontrolą ;-)Bo ja sama wariatka jestem na punkcie dzieci;-) niedawno byłam u koleżanki która urodziła i jak miałam na rękach tego szkraba i poczułam ten charakterystyczny zapach to się rozmarzyłam ech:-)

Monia tobie w tyłek mogą ziemniaki iść chudzielcu ;-) przeczytałam że mogą mnie te podgrzewane siedzenia pogrzać :-Dślepa oczywiście jestem :-)Jak tam sprawy jelitowe?

Miłego ziemniaczanego dnia :-)

Ostatnia edycja:
zapach maleństwa bezcenny, to samo miałam jak D brata córcię przytulałam...tak na chwilę to fajnie, na dłużej to byłoby mi ciężko...

hehe, pogrzać powiadasz :-D

wczoraj po wizycie u lekarza stwierdzono jelitówkę i zapalenie górnych dróg oddechowych, więc porażka :-/...wzięłam zwolnienie do końca tygodnia, choć rzadko mi się to zdarza i nie lubię, to tym razem postawiłam na kuracje w domu...

Gosieńka uważaj z tymi siedzeniami , żeby się nie nagrzać przed wyjściem z auta :tak: też mam tą cudowną funkcję , a J już kombinuje jak dorobić do auta vebasto .
Dla nie wtajemniczonych to taki system który grzeje auto na postoju . W osobowym robi się taki numer że odpalasz sobie to z pilota z domu . Auto się grzeje i wsiadasz do ciepłego .
Ja tym czasem złożyłam postulat o kamerę cofania , bo coś mnie przewiało i szyją wczoraj ruszyć nie mogłam :no: także cofałam na system parkingowy i lusterko ,

Ide bałagan ogarniać . :-D:-D

Wątek paulinkowy proszę odwiedzić :tak:

hej:-) Dziewczynki krótkie pytanko mam. Co mogę kupić jeszcze do inhalacji oprócz soli fizjologicznej??? Sa jakieś specyfiki bez recepty??? B cos mi znowu pochrypuje a W dziś rano się na gardełko skarżyła. monia zdrówkaDrorotka niezmiennie Cie podziwiam i współczuje przeżyć ze słuzbą zdrowia, ja rzadko tam jestem a i tak nerwy mi puszczają:-(

Pani Zawadzka wkleiła na swoją tablicę

Z serii rodzice PYTAJĄ:
"Co odpowiedzieć jak dziecko pyta o stworzenia świata? Ma dopiero 5 lat, ale takie pytanie już padło. Ma sprzeczne informacje, bo w domu mamy encyklopedie dla dzieci, gdzie pokazane jest jak człowiek od małpy doszedł do współczesności, a z drugiej strony babcia mówi, że człowieka stworzył Pan Bóg...
No i dziecko pyta jak to w końcu było..."

No i co teraz ??
:tak:

A tu jedna odpowiedź z fejsa ... no padłam i leżę

"Pan Bóg stworzył babcię, a Ty dziecinko pochodzisz od małpy:)"

A tak już bez śmiechu , to jak byście odpowiedziały na takie pytanie ?

Wronka mucosolvan do inchalacji. Nie jestem pewna czy jest bez recepty ale na mokry kaszel w sam raz.

Ja sie witam z grypa zoladkowa. Spalam 13h z przerwami i nadal jestem zdechla. Brzuch boli i czuje sje fatalnie.

Dzieki za rady z pozbyciem pieluchy. Poki co wybiore zloty srodek. Kladziemy ja wysikana bez pieluchh a w drugiej czesci nocy bedziemy zakladac zeby juz lozka nie zasikiwala bo masakra.

Milego dzionka a ja ide cierpiec dalej :/
Jeszcze do tego Julik znow kolejna fale przeziebienia i kaszlu ma :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry