Witamy i my :-)
Dzień jak co dzień, tylko bardziej pochmurno dziś, i słonka nie ma i od razu humor inny :-(, nie lubię braku słońca. Dla mnie może być -25 byle ze słońcem.
Tosia przeżywa wielką fazę na książki czytamy czytamy, czytamy, na zmianę kupując i wypożyczając książki, kartę w bibliotece posiada. Dziennie leci 3-5 książek. I chce jeszcze, a moje oka płaczą ;-), ale cuż ma zrobić matka jak dziecko edukować się chce. Teraz szukamy książek o wróżkach i aniołkach
Gosieńka Hela jest boska :-) Już się za nią stęskniłam :-) Także czekam na telefon!! To mi te ćwiczenia jeszcze pokażesz na piłce :-)
Monia zdrówka dla H :-) A i przypomniało mi się, tak dla Ciebie bo dopytywałaś, te nieetyczne badania to na etykę były :-) Miałam kodeksem zawodu socjologa rozpatrzyć badania które szkodziły badanym :-)
Kici czasami sama sobie zazdroszczę mimo, iż z leśnymi terenami teściową przyjąć musiałam
Ty to już na narty miałaś przyjechać i na kawę i co 
Aniez my jako, że wypożyczalni niet, to kombinowaliśmy i strój kosztował nas 35 zł
, a radość dziecka bezcenna :-)
Wronka ja nie w temacie, masz coś nowego, czy przechodzisz z powrotem na macierzyński
MamoPaulinki super, że Wam się podobało :-)
Aniam mnie wczoraj wołała i udało jej się ;-)
Mamusia odganiamy, złe nastroje :-)
Miłego dnia kobitki :-)
Dzień jak co dzień, tylko bardziej pochmurno dziś, i słonka nie ma i od razu humor inny :-(, nie lubię braku słońca. Dla mnie może być -25 byle ze słońcem.
Tosia przeżywa wielką fazę na książki czytamy czytamy, czytamy, na zmianę kupując i wypożyczając książki, kartę w bibliotece posiada. Dziennie leci 3-5 książek. I chce jeszcze, a moje oka płaczą ;-), ale cuż ma zrobić matka jak dziecko edukować się chce. Teraz szukamy książek o wróżkach i aniołkach

Gosieńka Hela jest boska :-) Już się za nią stęskniłam :-) Także czekam na telefon!! To mi te ćwiczenia jeszcze pokażesz na piłce :-)
Monia zdrówka dla H :-) A i przypomniało mi się, tak dla Ciebie bo dopytywałaś, te nieetyczne badania to na etykę były :-) Miałam kodeksem zawodu socjologa rozpatrzyć badania które szkodziły badanym :-)
Kici czasami sama sobie zazdroszczę mimo, iż z leśnymi terenami teściową przyjąć musiałam

Ty to już na narty miałaś przyjechać i na kawę i co 
Aniez my jako, że wypożyczalni niet, to kombinowaliśmy i strój kosztował nas 35 zł
, a radość dziecka bezcenna :-)Wronka ja nie w temacie, masz coś nowego, czy przechodzisz z powrotem na macierzyński

MamoPaulinki super, że Wam się podobało :-)
Aniam mnie wczoraj wołała i udało jej się ;-)
Mamusia odganiamy, złe nastroje :-)
Miłego dnia kobitki :-)

Stwierdzam że przy Emilu miałam o wiele mniej cierpliwości niż przy Mateuszku a przy Helence to już musi się dziać abym białej gorączki dostała ;-) Gorzej jak wszyscy na raz mają fazę buntu

Liże górną wargę, przez co ma od paru tyg ślad czerwony. Raz mniej widoczny, raz bardziej. Smaruję po kolei wszystkim. Nawet do przedszkola daję maść. Dwie lekarki radziły smarować Bepanthenem. I pomaga, ale i tak nie zeszło całkowicie. Leon znowu ma limo pod okiem, chodzi wszędzie, nie patrzy co ma pod nogami i często kończy się upadkiem. Tak ostatni wyrżnął w kanapę, że ma teraz siniaka. Też mu smaruję, ale arniką. Dziś był żółto-zielony.