Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maryś broi za dwoje więc standard:-)

A dziękuję, już dobrze, apetyt wrócił, nadrabiam to co straciłam ;-)maonka jak tam już choć trochę lepiej się czujesz?
Jaki już Tośka nosi rozmiar?Witamy i my (zieeeeew ;-) )
Maonka będziesz zadowolona z butków, Tosia ma i są super, a po górach i strumykach też chodziły i żyją, mają się dobrze i już planuję zakupić następne, większe :-)
Ja też się piszę na wiosenne spotkanieDzieki ElvieNa wiosne z przyjemnoscia wpadniemy
Moze okoliczne wroclawianki tym razem znajda czas i mozliwosci i tez zechca sie z nami spotkac
![]()
A co, już się wpraszam do Elvie 
jak młoda pójdzie kiedyś do szkoły (a to będzie na bank odraczane z powodu opóźnień rozwojowych i autyzmu) to ja bym wolała od razu na pełny etat wracać. Tylko ona musi iść do szkoły na pól dnia i muszę mieć ustalone naprzemiennie zmiany z Jackiem, bo inaczej nie da rady. Ona wiele jeszcze lat ma przed sobą terapii, na które po szkole trzeba będzie ją wozić więc jak nie mam tu nikogo do pomocy to będzie trudne. Ale może się kiedyś uda. Póki co muszę się zadowolić jałmużną od Państwa, bo inaczej tego nie nazwę. Walczymy o podwyżki i uznanie tego co robimy za pracę jak na etacie i zrównanie świadczeń z minimalną chociaż pensją krajową. Bo gdybym miała oddać małą do ośrodka na cały tydzień to koszt jej pobytu miesięcznie to ok 3 tyś złotych. Moja praca wyceniona jest na 620zł:-( + 200zł wywalczonego dodatku. Niezła różnica co?
My się kurujemy wiec możecie przybywać w sobotę;-) Zdrówka dla mamy.
, góra-dół, góra-dół i tak w kółko

, bo nie miała do tej pory.
Winka zazdroszczę, bo nie mogę pić.
nie jej bajka, nie jej bajka... ;-) taaa, nalewka tez nie byla jej bajka... hehehe