reklama

Kwietniówki 2010!!!

Jestem mamuśki... przewiało mnie wczoraj -szalik i czapa nic nie dały -boli mnie szyja:confused2: zaraz nasmaruję się amolem i owinę szalikiem -dobrze ze gardło i ucho bez zmian:-) Wizyta u dentysty zakończona pomyślnie -zero ubytków, zero próchnicy :tak:-kontrola jeszcze przed porodem i później podczas karmienia

Dagsila
a może Ty masz takie powołanie "czekanie";-) niektórzy muszą być nieszczęśliwie zakochani np a niektórzy muszą czekać -u mnie to tak jest że jak za długo siedzę z myślą że zaraz ma coś być/ ktoś przyjść to się czymś zajmę i albo przegapię film albo ktoś czeka na mnie:tak:

Magda ciosek
ja jako dziecko byłam podczas ospy pomalowana w myszki słoniki albo słoneczka:confused2::confused2: mój tato miał wizje artystyczne i łączył kropki:confused2: al edo dziś to pamiętam:-)

Justa24 no dokladnie wielkie z grubą skórą a w środku trochę radości:-p

Aga002
bo Twój chłopak ma 10 lat -to laptopik i łóżeczko -ja współczuję tym mamusiom z małymi brzdącami -dżizas podziwiam:tak: ja chyba dołączę do grona "jedno po drugim" bo po 10 latach to nikt mnie na dziecię nie namówi;-)

Wronka ja ostatnio na imprezie rodzinnej śliniłam się na białe wino:confused2: aż teraz ślinotoku dostałam -to jak na diecie -myślisz o tym co zjesz jak dieta się skończy... tak ja myślę co wypiję:sorry: i skończy się na tym że padnę po szklaneczce piwka:confused2:

Katik mnie też zaczyna boleć jak tak Cię czytam:-p tylko nie wiem czemu tylko po prawej stronie :eek:

Waniliowa
jakiś nieludzki ten kardiolog:eek::eek::eek: na ciężarną krzyczeć:sorry: u nas nie ma wymogów co do terminu rozpoczęcia szkoły -że kwiecień w lutym -ale ja sama tak wzięłam -akurat 30 tc a wcześniej musiałabym w 23 tc zacząć -za szybko

Aniam pojemnik na wynos żeby zjadł na miejscu chyba:-D:-D:-D otworzyć i poprosic o bitą smietanę, polewę i ciasteczko na wierzch -no wtedy to mooooże byłoby ok

Aga2010 no tak w domu nie ma czasu ale w pracy:-D:-D:-D:-D znajdzie się chwilka na 23 strony bb:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Amorek52 no to bierz siostrę albo przyjaciółkę:-D:-D:-D ja tam sama nie pójdę -nawet jak mi się S rozmyśli -mam taką jajcarę znajomą i to po dwóch porodach -więc byłoby bombowo:-D:-D:-D

Mamusia87 hahahaha GRATULUJĘ DZIEWCZYNKI hahaha no ale opis bombowy -faktycznie wstydnisie -wiedziała co zasłaniać:-D:-D:-D:-D:-D

Aniez no to trzymam kciuki oby tak dalej:tak::tak::tak: dzielny maluch

Kwiatuszku a co u Ciebie??? kiedy idziemy podglądać maluszka;-)

Ewka84
a tak!!! taka nasza propozycja:tak: Alicja:-D ja pytam bo może to śmieszne ale mój S czeka na operację przegrody -zostaly już TYLKO 3 lata a Jemu coraz gorzej się oddycha:-( i w nocy mu duszno i okna chce otwierać -a to przez to Jego zatykanie nosa i już staram się wymyślać sposoby żeby mu trochę ulżyć...

Ella1 ja się zastanawiam czy za mało roboty nie mam:-D:-D moją babcię to nic nie bolało przy czwórce dzieci:confused2: chyba czasu na to nie miała;-)

Ba niestety nie wiem:no:

Kamisia
a ja od 3 dni właśnie mniej -pewnie znowu bebzun urósł i się miejsce zrobiło:tak: ech trzeba się cieszyć tymi mocnymi kopniakami bo za chwile macica urośnie i znowu słabiej będzie czuć:-(

Ilonka1985
wojny nie bedzie:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kici69
zdążymy z tymi kursami -luz -a nawet jak nie to skrót zaliczymy na porodówce:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny co mi drga w brzuchu:eek::eek::eek::eek::eek::eek: dziwne uczucie -można na siłę porównać do drgania powieki ale w brzuchu:eek::eek::eek::eek::eek:

reklama
dziewczyny mam głupie pytanie... czy zmieniacie swoje suwaczki jeśli termin wg USG wam odbiega od terminu wg OM ??

Nie bo to się ciągle zmienia -i nie raz jeszcze się może zmianić. A lekarz i tak zawsze pyta o termin według OM

13x13 :-) najwyżej dokończymy kurs drogą korespondencyjną na forum :-D

dokładnie tak:-D:-D:-D:-D i tak więcej tutaj będzie gadania o tych poglądach szkół niż tam się dowiemy

kici ja zostawiam wg om, a to i tak na każdym usg moze być inny termin, a dzidzia sama wybierze:) stawiam że moja tak termin om do +3dni:-)

13x13 malutka pewnie miala czkawke:-)a czemu dopiero za 3 lata operacja?? nfz??

dagsila korzystaj bo pożniej zamiast męża pierwsze bedzie sie dziecię budzic i zamiast sie tulić trzeba wstac, przepieluchować i nakarmić:)

kamisia jak Ci się mieszka na nowym miejscu??

kici ja zostawiam wg om, a to i tak na każdym usg moze być inny termin, a dzidzia sama wybierze:) stawiam że moja tak termin om do +3dni

kamisia jak Ci się mieszka na nowym miejscu??

Mieszka mi się baaardzo dobrze:-)urządzilam wszystko tak jak sobie wymyśliłam i już się zadomowiłam.Najbardziej teraz lubię siedzieć w mojej ogromnej kuchni- siedzę przy stole, przyrządzam jakieś jedzonko i oglądam TV:-D:-D:-D
W sobote planujemy pomalować Antosiowy pokoik i trochę tam ogarnąć bo póki co mamy tam niezły sajgon. Łóżeczko i kołyska na środku pokoiku, mata gdzies w koncie, przewijak na lampie...aaacchhh:-)jak ja bym chciala żeby tam już było tak pięknie

Witajcie Girls!

Mamusia-coreczki serdecznie gratuluje :-)

Dziewczynki,a moze wiecie co sie dzieje z Paulka90?Bo jakos jej nie bylo od przedwczoraj,a wiem z forum ze miala jakies problemy zdrowotne...Ma ktoras z nia kontakt?

ba1983 pisałam do Paulki :-)
skończył się jej limit na internet. wszystko u niej dobrze, dziękuje za troskę. odezwie się niebawem :rofl2:

Witajcie kochane ja dopiero wróciłam bo byłam pozałatwiać pare spraw , wykąpałam się i na 16.40 do lekarza mam nadzieję że wszystko jest dobrze i że dzidzia pokaże co ma między nóżkami i już będziemy wiedzieć na 100%:-):-). Jak tylko wrócę to dam wam znać:-):-)

reklama
czesc Dziewczyny,
mnie na szczescie bole jakies powazne nie dopadly (jeszcze), ale za to dostalam przeziebienie w prezencie :wściekła/y: Narazie tylko katar i gol bardla, ale i tak mecze sie strasznie (nie tak strasznie-strasznie, bo moglobyc duzo gorzej, ale i tak czuje sie nienajlepiej). Pije hebr z cytryna, mleko z miodem i czosnkiem, do tego jem czosnek i cebule. Cos jeszcze moge robic, zeby sie tego cholerstwa pozbyc zanim mi sie na cos przerzuci? (bo niestety juz 3 lata z rzedu mialam zapalenie oskrzeli w okolicach Bozego Narodzenia).
A poza tym, to w pt mam obrone i boje sie strasznie:-( Denerwuje sie jak glupia, chociaz wiec ze w "moim stanie" nie powinnam, ale nic na to nie poradze- na mojej uczelni zdarza sie, ze oblewaja ludzi na obronie:wściekła/y: i wtedy jest powazny problem:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry