reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
czesc Dziewczyny,
mnie na szczescie bole jakies powazne nie dopadly (jeszcze), ale za to dostalam przeziebienie w prezencie :wściekła/y: Narazie tylko katar i gol bardla, ale i tak mecze sie strasznie (nie tak strasznie-strasznie, bo moglobyc duzo gorzej, ale i tak czuje sie nienajlepiej). Pije hebr z cytryna, mleko z miodem i czosnkiem, do tego jem czosnek i cebule. Cos jeszcze moge robic, zeby sie tego cholerstwa pozbyc zanim mi sie na cos przerzuci? (bo niestety juz 3 lata z rzedu mialam zapalenie oskrzeli w okolicach Bozego Narodzenia).
A poza tym, to w pt mam obrone i boje sie strasznie:-( Denerwuje sie jak glupia, chociaz wiec ze w "moim stanie" nie powinnam, ale nic na to nie poradze- na mojej uczelni zdarza sie, ze oblewaja ludzi na obronie:wściekła/y: i wtedy jest powazny problem:crazy:

jak cos to spytaj czy słyszeli o myszach, które zjadaja wszytko co ciezarna wskaze:-)

Koci69 ja bede kupowac na alegro, ale przecież kota w worku nie kupię, musze sie przyjrzeć na żywo jak wygląda, jak jest ciężki itp. chyba rozumie4sz

ticker.php

dziękuję dziewczynki za gratulacje jestem przeszczęśliwa córunia moja królewna nie mogę w to uwierzyć :-) cały czas byłam przekonana że to będzie chłopak i te wszystkie wróżby które mój M robił też na to wskazywały hehe i wszyscy mówili że tak ładnie wyglądam a tu niespodzianka ;-);-);-);-)

karola322 czekamy z niecierpliwością na pewno maluszek się ujawni;-);-);-);-)
aga2010 trzymam kciuki za obronę i życzę szybkiego powrotu do zdrówka
Dagsila ładne imiona też mi się podobają ale już mamy je w rodzinie

A poza tym, to w pt mam obrone i boje sie strasznie:-( Denerwuje sie jak glupia, chociaz wiec ze w "moim stanie" nie powinnam, ale nic na to nie poradze- na mojej uczelni zdarza sie, ze oblewaja ludzi na obronie:wściekła/y: i wtedy jest powazny problem:crazy:

uszy do góry, na pewno nie będzie tak źle :tak: U mnie na uczelni też zaczęli na mnie patrzeć cieplej jak brzuszek zaczął być widoczny - jedna z pań profesor na zajęciach ciągle tylko pyta czy dobrze się czuję, czy czasem przerwy nie zrobić. Nigdy w życiu się tak ze mną na uczelni nie cackali, więc korzystam na maxa :-D

Pomachasz im brzucholem przed nosem, albo postraszysz myszami jak radzi Dagsila i będą twoi :-)
A tak w ogóle - jaki masz temat pracy Aga?

witajcie:tak:

Ja dzisiaj tylko z córcią, mąż pojechał do Pruszcza Gdańskiego na wigilię do zaprzyjaźnionej firmy i wróci w nocy:tak:. Byłam z córcią na malutkim spacerze, pozachwycala się lampkami i dekoracjami wokól naszego osiedlowego ryneczku. Później poszłyśmy do sklepu na zakupy i znowu zgrzeszylam:zawstydzona/y:, zobaczylam na połce mleko zagęszcone niesłodzone i nie moglam się oprzec...:-D:-D:-D, no i juz 3 szkl wychlałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:, ach co ta ciża robi z człowieka...zero silnej woli:sorry:.
Pozatym udekorowałyśmy z córcią pierniczki, teraz pozostało Nam czekac az zmiekna.

Aaaa poniewaz będę pewnie czekac na małżonka, to mam nadzieje,że nie zapomne oglądac powtórki programu o tych rodzących co nie wiedzą ,że w ciąży są. Juz trzeci raz podchodzę do ogladania tego programu ale zawsze zapominam:eek:. Dzisiaj powtórka o 23, więc chyba nie zapomne.Jestem starsznie ciekawa jak można nie wiedziec,że jest się w ciazy:szok::szok:.

Ja dzisiaj tylko z córcią, mąż pojechał do Pruszcza Gdańskiego na wigilię do zaprzyjaźnionej firmy i wróci w nocy:tak:. Byłam z córcią na malutkim spacerze, pozachwycala się lampkami i dekoracjami wokól naszego osiedlowego ryneczku. Później poszłyśmy do sklepu na zakupy i znowu zgrzeszylam:zawstydzona/y:, zobaczylam na połce mleko zagęszcone niesłodzone i nie moglam się oprzec...:-D:-D:-D, no i juz 3 szkl wychlałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:, ach co ta ciża robi z człowieka...zero silnej woli:sorry:.

Wronka, trzeba było zabrać się z mężem do Pruszcza Gdańskiego- razem byśmy to mleko wychlały:-):-)

Wronka, trzeba było zabrać się z mężem do Pruszcza Gdańskiego- razem byśmy to mleko wychlały:-):-)

kamisia...he he, nastepnym razem biore litra i przyjezdzam:rofl2::rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry