reklama

Kwietniówki 2010!!!

aniam141, kochana ja byłam pewna prawie,że to mały bruno jest:-):-):-) ,a dziś taaaaki mega szok:szok::szok::szok: -kobietka...i teraz problem z imieniem mam.we wrześniu pisałam,że jeśli będzie dziewczynka to pola,zosia albo antonina...a teraz przeglądam net i tyyyyle już tych imion-coraz więcej...i prosto po usg i wizycie wpadłam do domu i przeglądam kalendarze......
do tej pory jestem w szoku......:tak:
lekarz nie podał mi ''wzrostu''mojej małej cwaniary,powiedział tylko,żę waży 340 gram.
HC-17,4 CM,AC-15,2 CM,BPD-4,7CM.....ale najważniejsze,żę wsio jest ok...5 stycznia następna wizyta :tak:

reklama
dziewczyny wlasnie wrocilam od ginka.
jest nie ciekawie.szyjka 2.5 rozwiera sie.jutro rano jade do szpitala.modlcie sie zeby wszystko bylo dobrze i zebym mogla donosic ciaze.prosze was!
drugi raz nie dopuszcze do tragedii.bede silna!
jakby co daje namiary na nasza klase wronce ..bede sie z wami komunikowac w ten sposob co u mnie.siostra bedzie wam odpisywala.caluski!!!

jest nie ciekawie.szyjka 2.5 rozwiera sie.jutro rano jade do szpitala.modlcie sie zeby wszystko bylo dobrze i zebym mogla donosic ciaze.prosze was!
jakby co daje namiary na nasza klase wronce ..bede sie z wami komunikowac w ten sposob co u mnie.siostra bedzie wam odpisywala.caluski!!!

Ilonka - trzymam kciuki za Ciebie i maluszka , musi się udać i musi być dobrze.
Dawaj znam znac co u was słychac i masz być jak najdłużej w 2paku .
To rozkaz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Każ maluchowi nie wyłazić ma tam siedziec i koniec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jejku!!!:szok: Ilonka 3maj się!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok: Napewno wszystko będzie dobrze!!!! W szpitalu się Tobą napewno zajmą i wszystko będzie dobrze!!! Tylko postaraj się uspokoić, choć to graniczy z cudem...:-( wielu dziewczynom sie szyjka rozwiera, a potem udaje się donosić ciążę. Będziemy się modlic za Ciebie i Gabrysia!!! Nic się nie bój. Jesteśmy z Tobą i wierzymy że wszystko będzie dobrze! Gorące buziaki!!!!!! MUSI BYĆ DOBRZE!!!!!!!!!!!;-) 3MAJ SIĘ MOCNO!!!!! :*

Mamusiom, które dzis po USG- serdecznie gratuluję Córeczek!!! :-D:-D:-D

Kciuki zacisniete:tak: Bedzie dobrze:tak: Jak juz wiadomo co sie dzieje, to na pewno bedzie ok:happy: Moja znajoma po 1szej stracie dziecka urodzila jeszcze 3 synow i z kazdym miala szew zakladamy, bo szyjka nie wytrzymywala (znaczy ona chyba jakis krazek ostatnio miala, a nie szew, ale ja sie na tym nie znam) i kazdego donosila, chociaz nic robic nie mogla. Tak ze podstawa jest ze wiesz co sie dzieje i ze sie Toba zajma najlepiej jak to mozliwe:-) Wracaj do nas szybko (tylko bez przesady - odpocznij sobie wczesniej;-)). pozdr:happy:

Ilonka- trzymaj się kochana!!! Wszystkie jesteśmy z Wami!!!

Witam straszliwie stęskniona (w końcu ze 4dni mnie nie było) i z dumą ogłaszam,że kolejne kwietniówkowe dziecię będzie dziewczynką :-) Ja byłam prawie pewna, mąż też tak przypuszczał,nie macie pojęcia jaki dumny teraz chodzi. Na razie nikomu nie mówimy co nam doktor z USG wyczytał,to będzie nasz prezent gwiazdkowy dla rodziców,zastanawiamy się tylko nad formą. Myślałam,żeby skserować zdjęcie USG (niestety zwykłe cz-b) z buźką małej, dokleić różową czapeczkę i dorzucić odpowiedni podpis,ale jeszcze zobaczymy.

Moje gratulacje! Fajny pomysł z gwiazdkowym prezentem :-D

kochane moje.........intuicja zawiodła-to nie bruno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W BRZUCHU MIESZKA KOBIETKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No kochana! Gratulacje! Ale kariery jako wróżka to Ty nie zrobisz :-p

Drugi dzień żłobka- Kuba pomachał mamusi, od niechcenia dał buziaka i został po nim kurz i wiatr... :tak:

Znalazłam winowajcę mojej zgagi (ostatnio ostro było): CHLEB ŻYTNI :szok: No masakra, bo ja innego nie jadam... Muszę wymyślić jakiś zamiennik...

reklama

Trzymaj się kobietko i mów do dzidziusia żeby jeszcze nie wyłaził!!! Tyle nas tu jest które trzymają kciuki ze musi być dobrze i będzie dobrze!! Buziaki kochana!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry