waniliowa
Fanka BB :)
aniam141, kochana ja byłam pewna prawie,że to mały bruno jest:-):-):-) ,a dziś taaaaki mega szok

-kobietka...i teraz problem z imieniem mam.we wrześniu pisałam,że jeśli będzie dziewczynka to pola,zosia albo antonina...a teraz przeglądam net i tyyyyle już tych imion-coraz więcej...i prosto po usg i wizycie wpadłam do domu i przeglądam kalendarze......
do tej pory jestem w szoku......
lekarz nie podał mi ''wzrostu''mojej małej cwaniary,powiedział tylko,żę waży 340 gram.
HC-17,4 CM,AC-15,2 CM,BPD-4,7CM.....ale najważniejsze,żę wsio jest ok...5 stycznia następna wizyta

-kobietka...i teraz problem z imieniem mam.we wrześniu pisałam,że jeśli będzie dziewczynka to pola,zosia albo antonina...a teraz przeglądam net i tyyyyle już tych imion-coraz więcej...i prosto po usg i wizycie wpadłam do domu i przeglądam kalendarze......do tej pory jestem w szoku......

lekarz nie podał mi ''wzrostu''mojej małej cwaniary,powiedział tylko,żę waży 340 gram.
HC-17,4 CM,AC-15,2 CM,BPD-4,7CM.....ale najważniejsze,żę wsio jest ok...5 stycznia następna wizyta

Moja znajoma po 1szej stracie dziecka urodzila jeszcze 3 synow i z kazdym miala szew zakladamy, bo szyjka nie wytrzymywala (znaczy ona chyba jakis krazek ostatnio miala, a nie szew, ale ja sie na tym nie znam) i kazdego donosila, chociaz nic robic nie mogla. Tak ze podstawa jest ze wiesz co sie dzieje i ze sie Toba zajma najlepiej jak to mozliwe:-) Wracaj do nas szybko (tylko bez przesady - odpocznij sobie wczesniej;-)). pozdr