reklama

Kwietniówki 2010!!!

Popłakałam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA
DOBRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To jak u mnie S
-nie kupuj nic słodkiego bo będe gruba
-i tak Cie będę kochał
-ale ja nie chcę być gruba
Po czym S wchodzi do domu
-kupiłem dla mojej córuni czkoladki -musisz jej dostarczyć od tatusia
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A jakie rymy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POETKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no to też pięknie ;-)
dbają te chłopy o nas nie ma co... mój ostatnio kupił mi nutellę... zjadłam całą w trzy dni i nakrzyczałam na niego że przez niego będę gruba... powiedział, że w końcu wyglądam jak kobieta, a nie wieszak i że jutro kupi mi kolejną... :eek:

reklama
dziewczyny wlasnie wrocilam od ginka.
jest nie ciekawie.szyjka 2.5 rozwiera sie.jutro rano jade do szpitala.modlcie sie zeby wszystko bylo dobrze i zebym mogla donosic ciaze.prosze was!
drugi raz nie dopuszcze do tragedii.bede silna!
jakby co daje namiary na nasza klase wronce ..bede sie z wami komunikowac w ten sposob co u mnie.siostra bedzie wam odpisywala.caluski!!!

Ilona !! 3mam mocno kciuki! musi być dobrze...!! wszystkie będziemy Cię wspierać myślami!!

Dodałam fotę mojej córci z choinką :)

witajcie:tak:

Ja dzisiaj tylko z córcią, mąż pojechał do Pruszcza Gdańskiego na wigilię do zaprzyjaźnionej firmy i wróci w nocy:tak:. Byłam z córcią na malutkim spacerze, pozachwycala się lampkami i dekoracjami wokól naszego osiedlowego ryneczku. Później poszłyśmy do sklepu na zakupy i znowu zgrzeszylam:zawstydzona/y:, zobaczylam na połce mleko zagęszcone niesłodzone i nie moglam się oprzec...:-D:-D:-D, no i juz 3 szkl wychlałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:, ach co ta ciża robi z człowieka...zero silnej woli:sorry:.
Pozatym udekorowałyśmy z córcią pierniczki, teraz pozostało Nam czekac az zmiekna.

Aaaa poniewaz będę pewnie czekac na małżonka, to mam nadzieje,że nie zapomne oglądac powtórki programu o tych rodzących co nie wiedzą ,że w ciąży są. Juz trzeci raz podchodzę do ogladania tego programu ale zawsze zapominam:eek:. Dzisiaj powtórka o 23, więc chyba nie zapomne.Jestem starsznie ciekawa jak można nie wiedziec,że jest się w ciazy:szok::szok:.

jak niesłodzone to mleczko to chyba nie aż taki wielki grzech :)
a co to za program? może gdzieś w necie go znajdę

dziewczyny wlasnie wrocilam od ginka.
Jest nie ciekawie.szyjka 2.5 rozwiera sie.jutro rano jade do szpitala.modlcie sie zeby wszystko bylo dobrze i zebym mogla donosic ciaze.prosze was!
Drugi raz nie dopuszcze do tragedii.bede silna!
Jakby co daje namiary na nasza klase wronce ..bede sie z wami komunikowac w ten sposob co u mnie.siostra bedzie wam odpisywala.caluski!!!
ilonka trzymam mocno kciuki musi być dobrze:-):-):-). Trzymaj się ciepło i nie denerwuj się za dużo bo malutki będzie to odczuwał , musisz poleżeć i wszystko na pewno będzie dobrze:-):-).

mammusia GRATULACJE!!!

kici
mnie się termin przesunął o jeden dzień ale nic nie zmieniam :tak:

aga2010 zdrówka życzę i trzymam kciuki a po obronie zapraszam do mnie na Piccollo :-)

agawkl GRATULACJE

waniliowa GRATULACJE

wronka dołączam oczywiście do klubu :-D ale na odwyk się nie wybieram:tak:

katik jak tam mężulek się dziś czuję ????

ilona KCIUKI MOCNO ZACIŚNIĘTE !!!!

kici69 czekam z niecierpliwością na taki sen :tak:

Wczoraj byłam na zakupach, miały to byc zakupy świątecznych produktów a skonczyło się na ....Poza prezentami świątecznymi dla naszego syna i dzieci naszych znajomych nic nie kupiłam a w sklepach spedziłam prawie cały dzień.:wściekła/y:

Najważniejsze ,że mały troll zamieszkujący mój brzuch zniósł to rewelacyjne :tak:

Muszę chyba przed świętami iść na następne USG coś mi nie gra , chyba ,że moja intuicja pomieszała się z nie wiem czym. Wczoraj leżałam na łóżku myślałam jak to będzie , bo w końcu przyzwyczailiśmy się do ciszy , spania np. do 10 w dni wolne a teraz czeka nas totalna zmiana. I po jakimś czasie złapałam się na tym ,że cały czas myśle o brzuchu jako o niej .
Obudziłam Szanownego ( nie był szczęśliwy:zawstydzona/y:) powiedziałam mu co i jak , stwierdził ,że dla świętego spokoju spróbuje przed świętami wziąć jeden dzień wolnego i pojedziemy do polskiej kliniki , zrobią mi USG i podpiszą zaświadczenie ,że brzuch zamieszkuje mały facet.

Wczoraj byłam na zakupach, miały to byc zakupy świątecznych produktów a skonczyło się na ....Poza prezentami świątecznymi dla naszego syna i dzieci naszych znajomych nic nie kupiłam a w sklepach spedziłam prawie cały dzień.:wściekła/y:

Najważniejsze ,że mały troll zamieszkujący mój brzuch zniósł to rewelacyjne :tak:

Muszę chyba przed świętami iść na następne USG coś mi nie gra , chyba ,że moja intuicja pomieszała się z nie wiem czym. Wczoraj leżałam na łóżku myślałam jak to będzie , bo w końcu przyzwyczailiśmy się do ciszy , spania np. do 10 w dni wolne a teraz czeka nas totalna zmiana. I po jakimś czasie złapałam się na tym ,że cały czas myśle o brzuchu jako o niej .
Obudziłam Szanownego ( nie był szczęśliwy:zawstydzona/y:) powiedziałam mu co i jak , stwierdził ,że dla świętego spokoju spróbuje przed świętami wziąć jeden dzień wolnego i pojedziemy do polskiej kliniki , zrobią mi USG i podpiszą zaświadczenie ,że brzuch zamieszkuje mały facet.

ooooo widzę moja droga że masz dziś połowinki . Stawiasz PICCOLO :laugh2:

Witam was piękne:-)

Ilonka dacie radę!!Teraz to pozostało leżenie w szpitalu i odpoczywanie a napewno (!) wszystko skończy się dobrze i Gabryś przyjdzie na świat w odpowiednim dla niego momencie:-)TRZYMAJCIE SIĘ

A u mnie bez wiekszych zmian. Byłam wczoraj u koleżanki na urodzinkach (normalnie ja tylko imprezuję:-D), jak dała na stól placuszki z mojej ulubionej cukierni to opanować się nie mogłam:tak:Także przyłączam się do odwyku słodyczowego w kwietniu:-D

Mój mężuś zaczął dzisiaj rehebilitację kolana po operacji (może pamiętacie jak wam pisałam), wymęczyli go na maksa dzisiaj. Ale on się cieszy bo chce jak najszybciej wrócić do sprawności fizycznej i do pracy. A siedzi juz na L4 od 2.11 i będzie napewno jeszzce do końca stycznia.:szok:

Miłego dnia

reklama
Ilonka trzymamy kciuki i niecierpliwie czekamy na info, ze wszysko jest ok

13x13 Ola dalej mały Indianiec ale strupki już odpadają. Nie wiem jak ja ją doszoruję, chyba do pralki ją wrzucę:-)

Lecę zaraz pracową choineczkę ubierać.
W radiu powiedzieli, że na święta ma byc śnieg. Jejku jak bym chciała

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry