reklama

Kwietniówki 2010!!!

dziewczyny wlasnie wrocilam od ginka.
jest nie ciekawie.szyjka 2.5 rozwiera sie.jutro rano jade do szpitala.modlcie sie zeby wszystko bylo dobrze i zebym mogla donosic ciaze.prosze was!
drugi raz nie dopuszcze do tragedii.bede silna!
jakby co daje namiary na nasza klase wronce ..bede sie z wami komunikowac w ten sposob co u mnie.siostra bedzie wam odpisywala.caluski!!!

Ilonka, trzymaj sie kochana. Kciuki mocno zaciśniete i napewno będzie dobrze. Jedź do szpitala, nóżki do góry i odpoczywaj kochana, a Gabryś napewno zaczeka i pisz co u Was.

reklama
Ilonka - tulę mocno!! Będzie dobrze!!

Dziewczyny - gratuluję Dziewuszek:tak: Mi wczoraj paka z różowymi ciuszkami przyszła - teść się nie mógł nadziwić, że to takie małe, jak dla laleczki:-D a to 62-68 głównie:-)

Dziś rano bez śniadanka, M. solidarnie również. Wypiłam glukozę i zaraz biegniemy na pobieranie krwi, którego nie znoszę;-(

Ilonka - i ja przylaczam sie do trzymania kciukow! Slonce- MUSI BYC DOBRZE! Sciskam mocno!!!!

Aniez - ale masz zucha w domu! Oby mu tak zostalo :tak:

Milego dnia Babeczki. Ja sie zbieram do pracy :-(:-(

Koci69 ja bede kupowac na alegro, ale przecież kota w worku nie kupię, musze sie przyjrzeć na żywo jak wygląda, jak jest ciężki itp. chyba rozumie4sz

ticker.php

nie no jacha :-)
moja teściówka też pojechała zobaczyć wypróbować amorki i zawieszenie coby mój luby jej nie truł, że się pcha jak wózek na zakupy :-D

Świetnie to rozumiem i nie mówię, że masz w ciemno kupować. Często na allegro można się umówić i obejrzeć towar :-) powodzenia w takim razie

kici69 dziekuje za wiadomosc o Pauli :-)
Ja dzis pogrzeszylam...polozylam sie w dzien cos kolo 13 i wstalam o 16:30!:zawstydzona/y: Ale Kobietki...jakie sny,heh...jakie sny mialam=basniowe z polaczeniem koszmarow :eek:
A tera zycze Wam milego wieczoru i ide szykowac kolacje dla meza,bo o ile dobrze pojdzie to wroci za godzinke do domu :sorry:

Buuuziaki!

co do snów... ja dzisiaj miałam piękny sen... śnił mi się nasz Kubuś... to chyba po wczorajszym usg 3d/4d. śniło mi się, że byłam w szpitalu właśnie go urodziłam, młoda sympatyczna położna podała mi go do karmienia, powiedziała, jak go przyłożyć i trzymać, a on od razu chwycił cycocha i zaczął go namiętnie ssać... widziałam jak mleczko wypełnia jego buzie a on szczęśliwie połyka pierwszy posiłek na wolności... później go razem z moim B oglądaliśmy... miał przecudne zielono niebieskie oczy taki strasznie jasne... nasze cudeńko...

Ewka84 bo właśnie na NFZ:confused2::confused2::confused2: prywatnie zaśpiewali tyle że już bym sobie cycki zrobiła niezłe... a jemu mają łamać -później dopiero za 2 tygodnie po tym rekonstruować -teraz wygląda jak kryminał -a wszystko przez ADHD w dzieciństwie -biegł po oparciu kanapy i złamał nos przy lądowaniu.....:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

Kamisia będzie pięknie:tak: jak się weźmiesz to 3 dni i będzie cud miód

Kici pozdrów Ją i powiedz że czekamy na Nią:tak:

Karola322 jak po wizycie??????????????????

Aga2010 nie zrobią tego -no bez przesady -i nie denerwuj się:tak:

Magda ciosek jak córcia????

A ja przeczytałam "przy mega zaparciu":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D o matko!!!!!!!!!!!! ale się zastanawiałam jak to zrobiliście:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Amorek52 dawaj do Warszawy -Aniam Ci powie gdzie jest hala z wózkami a później na lody pójdziemy:-D:-D:-D:-D

Mamusia87 ja też miałam takie przeczucie do mojego snu o różu:-D:-D:-D córusia tatusia:-D:-D:-D

Ba baśniowe z połączeniem koszmarów:eek::eek::eek::eek: ciekawe:-D

Forget me not pewnie ze korzystać:-D:-D:-D a co tam!!!!! póki można;-)

Wronka ja walczę ze sobą po 21 -jak mój S zaczyna być ZNOWU głodny:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

KAMISIA WRONKA to ja też chcę na litra wpaść z litrem :-D:-D:-D:-D tylko jak skończymy karmić:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Agawki gratuluję -nooooooooooo to dziewczynki górą:-D:-D:-D:-D

https://www.babyboom.pl/forum/kwiecien-2010-f301/kwietniowki-2010-a-29033/index626.html

Pozdrowiłam :-) i napisałam, że czekamy na nią ;-)

reklama
Dziewczyny- gratuluję córeczek:-)

Mój P jest cudowny i kochany- właśnie wraca z pracy i dzwoni do mnie co mi kupić słodkiego:-)Ja mówie nic kochanie bo będę miała dupę jak stodoła a poza tym zjadłam dziś już opakowanie pierników:zawstydzona/y: - a on na to- mów kochanie co chcesz- może delicje, może wafelki kokosowe , może kinder bueno- a ja mówie- a niech to -bierz wszystko i jeszcze chipsy pepis bekon i cole:-):-):-)o ja pitole

hahahaha piękne to... :-)
ja się dzisiaj złapała na tym że żre bez opamiętania... a w następną sobotę ślub biorę... :eek: chyba czas wyluzować bo w sukienkę nie wejdę :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry