• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniówki 2010!!!

dziewczyny wlasnie wrocilam od ginka.
jest nie ciekawie.szyjka 2.5 rozwiera sie.jutro rano jade do szpitala.modlcie sie zeby wszystko bylo dobrze i zebym mogla donosic ciaze.prosze was!
drugi raz nie dopuszcze do tragedii.bede silna!
jakby co daje namiary na nasza klase wronce ..bede sie z wami komunikowac w ten sposob co u mnie.siostra bedzie wam odpisywala.caluski!!!

Ilonka, trzymaj sie kochana. Kciuki mocno zaciśniete i napewno będzie dobrze. Jedź do szpitala, nóżki do góry i odpoczywaj kochana, a Gabryś napewno zaczeka i pisz co u Was.

reklama
Ilonka - tulę mocno!! Będzie dobrze!!

Dziewczyny - gratuluję Dziewuszek:tak: Mi wczoraj paka z różowymi ciuszkami przyszła - teść się nie mógł nadziwić, że to takie małe, jak dla laleczki:-D a to 62-68 głównie:-)

Dziś rano bez śniadanka, M. solidarnie również. Wypiłam glukozę i zaraz biegniemy na pobieranie krwi, którego nie znoszę;-(

Ilonka - i ja przylaczam sie do trzymania kciukow! Slonce- MUSI BYC DOBRZE! Sciskam mocno!!!!

Aniez - ale masz zucha w domu! Oby mu tak zostalo :tak:

Milego dnia Babeczki. Ja sie zbieram do pracy :-(:-(

Koci69 ja bede kupowac na alegro, ale przecież kota w worku nie kupię, musze sie przyjrzeć na żywo jak wygląda, jak jest ciężki itp. chyba rozumie4sz

ticker.php

nie no jacha :-)
moja teściówka też pojechała zobaczyć wypróbować amorki i zawieszenie coby mój luby jej nie truł, że się pcha jak wózek na zakupy :-D

Świetnie to rozumiem i nie mówię, że masz w ciemno kupować. Często na allegro można się umówić i obejrzeć towar :-) powodzenia w takim razie

kici69 dziekuje za wiadomosc o Pauli :-)
Ja dzis pogrzeszylam...polozylam sie w dzien cos kolo 13 i wstalam o 16:30!:zawstydzona/y: Ale Kobietki...jakie sny,heh...jakie sny mialam=basniowe z polaczeniem koszmarow :eek:
A tera zycze Wam milego wieczoru i ide szykowac kolacje dla meza,bo o ile dobrze pojdzie to wroci za godzinke do domu :sorry:

Buuuziaki!

co do snów... ja dzisiaj miałam piękny sen... śnił mi się nasz Kubuś... to chyba po wczorajszym usg 3d/4d. śniło mi się, że byłam w szpitalu właśnie go urodziłam, młoda sympatyczna położna podała mi go do karmienia, powiedziała, jak go przyłożyć i trzymać, a on od razu chwycił cycocha i zaczął go namiętnie ssać... widziałam jak mleczko wypełnia jego buzie a on szczęśliwie połyka pierwszy posiłek na wolności... później go razem z moim B oglądaliśmy... miał przecudne zielono niebieskie oczy taki strasznie jasne... nasze cudeńko...

Ewka84 bo właśnie na NFZ:confused2::confused2::confused2: prywatnie zaśpiewali tyle że już bym sobie cycki zrobiła niezłe... a jemu mają łamać -później dopiero za 2 tygodnie po tym rekonstruować -teraz wygląda jak kryminał -a wszystko przez ADHD w dzieciństwie -biegł po oparciu kanapy i złamał nos przy lądowaniu.....:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

Kamisia będzie pięknie:tak: jak się weźmiesz to 3 dni i będzie cud miód

Kici pozdrów Ją i powiedz że czekamy na Nią:tak:

Karola322 jak po wizycie??????????????????

Aga2010 nie zrobią tego -no bez przesady -i nie denerwuj się:tak:

Magda ciosek jak córcia????

A ja przeczytałam "przy mega zaparciu":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D o matko!!!!!!!!!!!! ale się zastanawiałam jak to zrobiliście:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Amorek52 dawaj do Warszawy -Aniam Ci powie gdzie jest hala z wózkami a później na lody pójdziemy:-D:-D:-D:-D

Mamusia87 ja też miałam takie przeczucie do mojego snu o różu:-D:-D:-D córusia tatusia:-D:-D:-D

Ba baśniowe z połączeniem koszmarów:eek::eek::eek::eek: ciekawe:-D

Forget me not pewnie ze korzystać:-D:-D:-D a co tam!!!!! póki można;-)

Wronka ja walczę ze sobą po 21 -jak mój S zaczyna być ZNOWU głodny:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

KAMISIA WRONKA to ja też chcę na litra wpaść z litrem :-D:-D:-D:-D tylko jak skończymy karmić:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Agawki gratuluję -nooooooooooo to dziewczynki górą:-D:-D:-D:-D

https://www.babyboom.pl/forum/kwiecien-2010-f301/kwietniowki-2010-a-29033/index626.html

Pozdrowiłam :-) i napisałam, że czekamy na nią ;-)

reklama
Dziewczyny- gratuluję córeczek:-)

Mój P jest cudowny i kochany- właśnie wraca z pracy i dzwoni do mnie co mi kupić słodkiego:-)Ja mówie nic kochanie bo będę miała dupę jak stodoła a poza tym zjadłam dziś już opakowanie pierników:zawstydzona/y: - a on na to- mów kochanie co chcesz- może delicje, może wafelki kokosowe , może kinder bueno- a ja mówie- a niech to -bierz wszystko i jeszcze chipsy pepis bekon i cole:-):-):-)o ja pitole

hahahaha piękne to... :-)
ja się dzisiaj złapała na tym że żre bez opamiętania... a w następną sobotę ślub biorę... :eek: chyba czas wyluzować bo w sukienkę nie wejdę :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry