Wróć piękna i zadowolona..:-):-)i koniecznie pochwal się swoim nowym imażżż;-)ide do fryzjera....
\
trzymajcie kciuki zebym wkur***ona nie wrociła![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wróć piękna i zadowolona..:-):-)i koniecznie pochwal się swoim nowym imażżż;-)ide do fryzjera....
\
a ja jutro i w piątek musze się wynurzyć na dłużej z domu -grrrrr

leń

powstrzymuję od komentarza bo wszystko już zostało powiedziane
drogi zasypane i mrozy mają być. No zdjęcia były imponujące

tak w ramach tresurty
-już dziewczyny pisały "jak się pozbyć obrączki"

kurcze ale mam lenia
.
i z pozytywnych dla mnie newsów to podziele się swoją radością, że obrączka dla mojego męża przyjdzie w terminie... bo zmienialiśmy rozmiar i było ryzyko, że załatwimy to po ślubie...![]()

mnie Szanowny na swoim palcu już 3-cią nosi , przejście z drugiej na 3-cią zauważyłam po miesiącu 
ale tak to jest jak się ma męża , który raz ma palce za małe raz za duże. Choć obrączkę nr.2 odnalazłam pól roku później na wiosnę w różach, gdzie jesienią wysypywał korę dla ochrony korzeni

ide do fryzjera....
\

na koniec powiem jeszcze tylko tyle, że znajdą się i kobiety - Matki Polki cierpiętnice, które mając już małe dzieci (mam takie 2 znajome), wszystko wiedzą najlepiej i rzucają teksty w stylu "moim największym dramatem życiowym i porażką byłaby cesarka", albo "nie zgadzaj się czasem na znieczulenie, po pierwsze szkodzisz dziecku a po drugie ono i tak nie działa tak jak myślisz i tak boli bo musi"!
są ludzie i są ..... więc dałam już sobie na wstrzymanie. A o tym ,że chcę CC a jeśli nie to epidural na 100 % jak dowiedział się znajomy Szanownego to był prawie oburzony , więc powiedziałam ,że jak już urodzi swoje to będzie dla mnie partnerem do rozmowy a tak ,jak nie ma nic do powiedzenia to niech się zamknie. Tak ,że nie trzeba jechać do Meksyku ;-);-),żeby trafić na takie elementy
Witam wszystkich, jestem tu pierwszy raz i narazie nie bardzo potrafię się odnaleźć ;-)

zobaczysz wciągniesz sie 

Bardzo chciałabym Was poznać i popytać o parę spraw..nie wiem tylko czy piszę w dobrym miejscu? HELP ;-)

po tylu postach zaraz aniam przywoła mnie do prządku 

13x13 - próbowałam, nic nie skutkuje, nic a nic.. :-(na razie mi się nie wrzyna co prawda ale zdjąć się po prostu nie da.. żaden sposób nie skutkuje..a jak tylko zaczynam coś działać palec robi się siny i puchnie jeszcze bardziej..