• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
witam wszystkie przyszłe mamusie, jestem tutaj pierwszy raz ale juz wczesniej zagladalam na forum, tylko nie byłam zalogowana. Jestem w 23 tygodniu ciaż.y. Pzodrawiam wszystkich serdezcnie

jestesaniolkiem - no to sie okaże ale jak narazie jest na 24 a Ty na kiedy?
a na wzdęcia i tego typu przypadłości rewelacyjny jest kompot z suszonych jabłek, ja go stosuję od początku ciąży bo jelitka mi posłuszeństwa odmawiają od pierwszych dni ;-)

witam kochane
Przepraszam,że tak zamilkłam na święta ale najpierw przygotowania , później goście a na końcu my "w gości" i na nic nie miałam czasu.Do środy zapowiada sie tak samo bo to jedyny czas , gdzie prawie wszyscy mają wolne.
Widze ,że świąteczne emocje ;-) u niektórych były --mam nadzieje ,że teraz już bardziej sylwestrowo :-D
Młody nocami kopie jak szalony a w dzień siedzi , chyba ze strachu :-D jak mysz pod miotłą , bo mamusia przyzwyczaiła go do powolnego trybu życia a teraz na maxa jesteśmy w ruchu
Buziaki dla was i może wreszcie zasnę , bo rano jestem nie przytomna :no:

Witam w poświąteczny ranek.
Gosia23 witaj na forum i napisz cosik o sobie.
My dziś odpoczywamy, spacerek, obiadek u rodziców.
Jutro dziecię do przedszkola, mężuś do pracy, ja jeszcze na zwolnieniu, więc całe przedpołudnie dla mnie. Ruszę na jakieś zakupki, może już wyprzedaże się zaczęły:tak:

Moja mama też jest mocno nadopiekuńcza, zawsze w każdej sprawie ma milion dobrych rad. No ale chcą kobitki dobrze, a że doprowadzają nas do szału to inna sprawa. Obawiam się, że ja będę taka sama:zawstydzona/y:
Zmykamy na spacerek.

reklama
Witam wszystkie raz jeszcze. Tak jak juz pisalam zagladalam wczesniej na forum, ale jakos nie mialam czasu sie zalogować. Mam 28 lat, mieszkam pod Wrocławiem, jestem w 23 tygodniu ciazy. Spodziewamy sie chłopca, wiec jestesmy bardzo szczescliwi, a moj maz strasznie dumny. Własnie mialam zapytac, jak tam u Was z waga? ja przed swietami mialam 12 kg na plusie i nawet nie chce wchodzic na nia teraz po 3 dniach swiat! Mam nadzieje, ze nie jestem osamotniona! Miłego dnia zycze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry