Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez bije sie z myslami, czy zaczac juz pranie, ale nie wiem czy to nie za wczesnie, potem bedzie lezalo jeszcze 2,5 miesiaca, to znowu nie bedzie swierze![]()
A powiedzcie mi dziewczyny, pierzecie w takim zwyklym proszku, czy specjalnym dla dzieci? bo ja z tych niezorientowanych![]()
ja tez bije sie z myslami, czy zaczac juz pranie, ale nie wiem czy to nie za wczesnie, potem bedzie lezalo jeszcze 2,5 miesiaca, to znowu nie bedzie swierze![]()
A powiedzcie mi dziewczyny, pierzecie w takim zwyklym proszku, czy specjalnym dla dzieci? bo ja z tych niezorientowanych![]()

właśnie też tak sie zastanawiam , bo to chyba bez sensu teraz prac te zakupione ciuszki, bo jak piszesz długo bedą jeszcze leżeć w szafie. co do proszku to zamierzam prać w specjalnym proszku dla dzieci , gdyż te zwykłe mogą uczulać zwłasza te o intensywnym zapachu. a jak się ostatnio rozglądałam jest duży wybór wsród proszków i płynów do płukania ciuszków dla niemowląt.ja tez bije sie z myslami, czy zaczac juz pranie, ale nie wiem czy to nie za wczesnie, potem bedzie lezalo jeszcze 2,5 miesiaca, to znowu nie bedzie swierze![]()
a tu zapas sukienek czerwonych lakierkowanych bucików, sweterków, damskich czapeczek mmmm:-) co do prania tych ubranek to na razie piorę te co mam w zwykłym proszku po to żeby nie śmierdziały sklepem a pod koniec marca kupię jeden z tych specjalnych proszków dla bobasów i zacznę pranie i prasowanie. 

Dziewczynki tak mi się wydaje że trzeba wyprać w proszku dla dzidziusiów żeby nie dostały wysypki.
Więc w tym naszym proszku to raczej nie. Takie jest moje zdanie
I tez sobie radzą . Przede wszystkim malutkie rzeczy powinno się dwa razy płukac . Przede wszystkim na poczatku , potem można po mału sobie to darowac . Ja po pół roku przeszłam z loveli na vizir sensitive a teraz już w nomalnym piore i jest ok