Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chcę rodzić naturalnie i razem z S Modlę się, żeby obyło się bez cesarki
Dziewczynki właśnie waniliowa napisała że się nie odzywa bo jest w szpitalu bo ma zakrzepice. Jak będę coś więcej wiedziała to wam napisze.

No trafiłoby mnie, jakby ktoś zadzwonił do mnie lub mojego męża o 4:30![]()
Myslalam, ze zamorduje, bo jak sie juz obudze to nie moge zasnac i meczylam sie potem caly dzien 

Myslalam, ze zamorduje, bo jak sie juz obudze to nie moge zasnac i meczylam sie potem caly dzien![]()

dokladnie tego samego zdania jestemJa tez nienawidze jak ktos nie szanuje mojej prywatnosci, dzwoni wczesnie - lub pozno wieczorem, wpada z niezapowiedzianymi wizytami czy innymi.
Dla mnie dom to moja swiatynia, i bardzo tego pilnuje.
Moze ktos nazwac mnie przez to nietowarzyska - ale jak dla mnie to poprostu poszanowanie drugiego czlowieka. Nigdy nie wpadam z zaskoczenia do kogos - od tego sa telefony by zapytac czy poinformowac o "nalocie".
nie cierpie niespodzianek, ja nawet prezentow niespodzianek nie lubie...mi tam Hania nie dala sie wyspac bo cyckala co po godziny ale jakos tak czulam sie dobrze z tym ze jest kolo mnie a tak to bym sie martwila bo z tego oddzialu to co chwile bylos lychac jakies placze i myslalabym za kazdym razem ze ot moje dziecko i i tak bym sie nie wyspalaCo do odpoczynku w szpitalu, to super, że od początku można być z maluszkiem, ale jednak przez te pierwsze kilkanaście godzin mama powinna mieć chwilę na zregenerowanie się i dzidzię mogliby na początku przynosić tylko na karmienie.
Witajcie, ja dopiero dołączyłam do Waszego grona i od razu mam prośbę jak wkleic suwaczka ? Termin mam na 5 kwietnia i juz nie moge sie doczekać ;-) Chętnie z Wami podyskutuje ;-) Dzięki pozdrawiam

A jeszcze ciśnienie jak nigdy miałam podwyższone 130/90, gdzie zawsze miałam najwyżej 120/80. Ale lekarz nic nie powiedział także chyba oki. Przepraszam że tyle informacji napisałam w wątku ogólnym a nie u lekarza:-)