AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Aga widzisz wiedziałam że coś mi umknęło ... Niech synuś zdrowo się chowa a dumnym rodzicom radosci i cierpliwości 
Lenistwa ciąg dalszy

Lenistwa ciąg dalszy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Gratulacje! Daj znać jak Sebcio na "konkurencję" zareagował;-)Witam, melduję że jesteśmy w donrym zdrowiu i wszystko oknieco tylko zakręcona jeszcze jestem więc przepraszam, ale narazie nie zadrobię
![]()
ja ostatnio jak mówię Wiktorowi, że ma coś zrobić a on nie chce, to słyszę tekst "nie ma mowy"
Co do budowy to faktycznie do chuderlaków zdecydowanie nie należy, patrząc na niego nikt by nie zgadł że taki niejadek

fotki na odpowiednim wątku 

Kutki zimowe i czapy futrzane kontra strój pt. pokażę do fotki jak ciepło jest nad morzem i strzelę sobie fotkę w slipkach na plaży- nie mam na myśli morsów;-) Ale fakt, pogodę miałyśmy chyba z Aniam lepszą w lutym
Matiego bije zadziora jedna i jeszcze histeryzuje jak jej się zwróci uwagę