reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Myla widzisz jak tesciowa o Ciebie dba ;)

Pat oj niewiem czy to kwestia brzucha bo moj to wierci sie chyba 24/24. W nocy fakt nie budzi ale jak tylko usiade to brzuch zmienia ksztalt jak szalony.

reklama
Myla mam nadzieje ze sie lepiej poczujesz, tesciowa sie troszczy:tak:

Natasza tak to teraz jest troche czlowiek pospaceruje a potem wszysko boli i nie idzie z lozka wstac.

Tabasia kazda ciaza inna jak widac.Odpocznij troche moze sie lepiej poczujesz.

Aylin zdrowka.

Lei mala pewnie od chodzenia twojego sie uspala. Super dzien mieliscie:tak:

Vesunna super weekend mialas.

Pat, Natasza, Milia udanych wizyt zycze:happy2:

Moja tez jakos mniej sie rusza ale zobaczymy bo czsami dwa dni spokojna a potem nie idzie wytrzymac, chociaz ostatnio czytalam ze teraz beda sie mniej ruszac a coraz wiecej spac, miejsca tez coraz mniej.

Ja właśnie chyba w złą godzinę wypowiedziałam że Adaś spokojny :)) dał teraz czadu że aż pierwszy raz mnie żebra bolą.. Teraz mi się spać nie chce..

Anulka a nie konczysz 37? Wg suwaczka jestes w 36 i 6 dniu. Kurcze bo ja rowno tydzien do tylu i myslalam ze zaczynam 37. Zglupialam.
Jak widac tez nie spie moje dziecko ma juz 2 h ataki kaszlu:/. Co usne to on zaczyna i pobudka. Leki dostal.

reklama
Dobry :)

Mam nadzieje ze wszystkie jeszcze w dwupaku [emoji16][emoji16][emoji16]

Dzis do pracy , wt i sr wolne :)

A pospala bym ...

Miłego dnia :)
Kciuki za wizyty :) [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Do góry