reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Szaj na razie to my mozemy powspominac tylko porody poprzednie :)

wczoraj z tesciami juz nie mialam jak sie umawiac na swieta bo nie wiadomo jak bedzie :cool2: no jestem mega ciekawa czy przed swietami sie rozpakuje czy po swietach :/ boszzz za pare dni koncze 37 tc wiec ciaza na bank donoszona
wczoraj pokupowalam ostatnie rzeczy - herbatke na laktacje i koperkowa dla mlodej

a szwagierka w 30tc to brzuszek jeszcze taki maly ledwo widac ze w ciazy jest :)

reklama
no ja jeszcze nie, ale już jesteśmy tak blisko, że wszystko jest możliwe. ja już w tym tygodniu dokupuję ostatnie rzeczy i pakuję torbę. chociaż mam nadzieję, że bziku nie wyjdzie przed 29/03, bo nie będę miała co zrobić z Laurą i pewnie sama wtedy będę rodzić. a wolałabym jednak z T, mimo że ostatnio mnie mega wkurza :) a 29 przylatuje teściowa, jessssuuu nie wiem jak ja z niż wytrzymam te 2 tygodnie :/

Do moich rodziców chętnie jeżdże ale każdy wie jak jest u moich teściów :)

Niby mam na 13 ale różnie może być przez te skracanie :)

Może czop zaczyna Ci odchodzić. Ale od odejścia czopa do porodu jeszcze trochę może minąć wiec nie panikuj !;)

reklama
Do góry