reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Asia proszę :p

Załączniki

• 1426426556723.jpg
    1426426556723.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 45
reklama

Wiedziałam, że któraś zechce sie popastwić:-[
Najgorsze, że ja nawet nie wiem czy jestem głodna czy nie. Mam na cos smaka, ale jak pomyśle o jedzeniu to mi niedobrze. Czyżby nudności z 1 trymestru wróciły, jeśli tak ma być do końca to ja chce już rodzić. Ależ sie namarudziłam. Masakra. Wybitnie nie mój dzień.

Asia kurcze rozumiem Cie, ja dzis nie wiedziałam czy krzyczeć na mloda czy płakać z bezsilności. Nie nadążałam z wycieraniem smarkow, w ogole ona jest taka biedna..a ja gryzlam zeby ze złości. Nie na nia, tylko na to, ze nie mam siły, ze sie tak czuje ehh...

Karina w stolicy :-D na Kudamie, ode mnie 15 min ;-) ja to tylko ten bezowy kupiuje, no i na roczek zamówiłam czekoladowy tort z napisem dla młodej. Tak to piekę sama. Szczegolnie uwielbiam serniki i np jest u mas swieetna cukiernia Princess Cheesecake, same serniki maja, obłęd!!

Zazdroszczę Sowy :p
Jeszcze 3 h i koniec pracy ..., jeszcze jutro i dwa dni wolnego .., ale musze z kotami do weterynarza cisnąć .., wkulko sie drapią dalej ...

Aga - bo cytrusy mogą uczulac. Tak jak i czekolada niby. Wolno jeść wszystko tylko obserwować dziecko trzeba. I tyle. Może sie okazać ze ma skaze bialkowa ale moze być i tak ze nie wolno vi będzie na poczatku pomidorów, a za miesiąc juz spokojnie wsuniesz kilo.

Asia - tak przy Kasiulce sie grupy zjednoczyly. Na fb miałyśmy pomocowa. Aby to ogarnac. Czesc zbierala pieniądze, ktos oddal lóżko, inna zrobila licytacje. Wszystko z,wiara ze ona wyjdzie z tego. Niestety, nie udalo się. Mi dziewczynek szkoda.

reklama
Milia ile ja bym dala za to zeby sobie siedziała a mój by robił cos za mnie...dziwne te Twoje hormony ;)
Karina dlatego licze ze nie urodzi się w wyznaczonym terminie chc z charakterku to jest taka mini ssmanka

Ja się spakowalam w 10 minut ale to tak wiecie..NIe poprsowane koszule bo jak bede prasowac to wyjme i przejazd,nie mam gaci siatkowych , wody i paru rzeczy jeszcze paru rzeczy

Joanna ciulowo tak samej czekać na rozpakowanie :(

Hej Ewelina! :)

Ja właśnie zjadlam miche zurku,po czym zrobilam sobie kawę zjdlam wafelka i jem czekoladę ...
Mam jeszcze ochotę na banana kisiel i jogurt z musli ale się porzygam :(

Do góry