reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ale tu się wczoraj działo ;-).

Witam nowe dziewczyny, mam nadzieje ze nie uciekniecie :-).

Anulka, rozwinęło się coś, czy to fałszywy alarm?

Jutro pierwszy bobas chyba, że któraś się pospieszy ;-). Ja czekam do 2 4 marca i mogę na legalu rodzic :p.

Wiecie co? Znów rozważam cesarke... Są wśród nas naczelne panikary - ja obwoluje się naczelną niezdecydowana :-D.

Miłego dnia! :-)

Szaj ja też 24 mogę już na legalu:) Anulka żyjesz tam? mam nadzieje ze się troszkę uspokoilo:)
Myla kurde mleko nie wiem gdzie będę trzymać bo chyba już 30 ml mi te moje "balony" rozsadzi;) no ale już jakieś zaczatki mleka są to może dziecka nie zaglodze:) a propos dziecia to mogę właśnie po raz milionowy na czkawka, co chwilę czka maupiszona jedna:)

Anulka a tak w ogóle gdzie chcesz rodzic? u siebie w Stalowce czy g gdzie indziej,? ja mam plan w Profamilii a awaryjnie tylko Przemyśl

Hej

Właśnie sobie uświadomiłam że nie mam wyniki vdrl a robiłam z 2 tg temu hmmmmm :/ w systemie też nie ma.. Będę musiała zadzwonić..

Szaj skąd ta panika?? :D

Anulka i jak???

Doli, nie wiem, nie znoszę życia w niepewności, lubię sytuacje w miarę przewidywalne, a poród zdecydowanie do nich nie należy :p. Poza tym boję się obwiniecia pepowina oraz tego, że ja się namecze, natna mnie czy pekne a i tak wyląduje na stole...

Żyję. Nie urodziłam. Bolało cała noc. Jestem tak nie wyspana ze na oczy nie widzę. Teraz też mnie boli ale ciut mniej. W nocy jak wstawalam do Kibelka to nawet się wyprostować nie mogłam.
Ale o 11 mam wizytę to zobaczymy co i jak.

reklama
Do góry