reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Właśnie ciśnienie mi nie skoczylo. Chyba chcą zrobić tak dla mojej przyjemności :D a skurczy nie mam jakiś dużych ale już Pani podłącza mi oxytocyne to może być różnie.

reklama
Tabasia ooo to widzę, że dzialają...

Anulka yeah!!!!! :D

magda super wiadomość!!! :D może kapturków używaj ?

oltoma no trochę za dużo tego masz, może podjedź na ip albo do lekarza, żeby spr. ?

Margo śnieg???? aaaaaaa masakra :szok::szok:

mi się staniki pokończyły, nie mam w czym chodzić, masakra jakaś, może by skądś zamówić, ale patrze na tabele rozm i wychodza herezje

No to teraz ja mam pytanie z cyklu tych dziwnych;) moja dzidka rusza się bardzo nisko i czasem jak się tam wierci to normalnie czuje takie klasniecie w kuciapce, tak jakby się otwierała i zamykają - normalnie chyba młoda powietrze do brzucha zasysa;) slyszalyscie kiedyś o czymś takim?

Muminek tez tak miałam xd głupie uczucie haha :D ale to może przez mocniejszy ruch naciagala skore nisko na brzuchu i cos tam się otwierało :p

Doli normalnie śnieżyca... Może dlatego moje dziecko postanowiło nie wychylać się :nerd:
Co to staników to ja się nawet nie wypowiem jaki teraz rozmiar mam... przed miałam C a teraz?.... G :szok: M A S A K R A

Anulka a Ty wolisz cc czy sn?

anulka to jestes pod najlepsza opieka :) super

A Tabasia jak dostala oxy i zadzialalo od razu to raczej nie jest juz w stanie odpisywac :/
fakt ze potem idzie szybko i sprawnie - oby u niej tez tak bylo tylko jak ciagle pod ktg musi byc ze wzgledu na cc wczesniejsze to tez nie zazdroszcze :/ bo jednak prysznic czy chociazby chodzenie czy krecenie biodrami bardzo pomaga

Margo o rety piekne widoki ale zaraz kwiecien i juz by sie chcialo wiosenki :)
a ty jakos wyganiasz mala z brzuszka ? masujesz sutki ? mi to w 2 ciazy pomoglo :) ale teraz zaczynam dopiero 31.03 wieczorem :D juz tak niewiele zostalo to do tego kwietnia chce wytrzymac :)

reklama
Babydust no masuje masuje, spaceruje po schodach. Wczoraj wysprzątałam cały dom i ledwo żyłam na wieczór. M boi się mnie tknąć ale mu się nie dziwię po doświadczeniach z pierwszej ciąży więc muszę pozostać przy sposobach wymienionym wyżej :// Jak na razie nic to nie daje.
W poniedziałek wizyta u położnej. Mam nadzieję że jak nie przez weekend to po coś się ruszy bo normalnie będę musiała dźwig zamówić żeby z łożka/kanapy się podnosić.

Jak tak dalej pójdzie to zostanę z brzuchem do lata (choć patrząc za okno do wiosny jeszcze daleko :-D )

Do góry