reklama
muminek03
Fanka BB :)
Anulka dolargan jest straszny. Mnie tylko oglupil i nie miałam.siły przec a bol ten sam tylko tłumiony w sobie.
Muminek tak to Pat ,kiwal mi Wojtus z uda i banan z tylka wystawał![]()
a czym Ci kiwal i z którego uda? bo wg Doli, biedny Wojcieszek w jakiejś strasznej pozycji musi mieszkać; )
Hi Laseczki i tajniaczki
W nocy masakra, mam wrażenie, że więcej czasu w toalecie spędziłam niż w łóżku, ciągle sikam
Rano schiza bo mały sie nie ruszał jak sie obudziłam już sie wierci
Moje dwa futra już sprawdziły jak sie śpi w łóżeczku. Czarna jak weszłam do pokoju, wstała przeciągnęła się i wyskoczyła. Jak sobie radzicie ze swoimi kotami.
Nie boje sie już o samo przebywanie w łóżeczku, raczej o to, że któraś mi wskoczy na dziecko. "Klusek" z 5 kg waży.
Asiorek ja co godzinę chodzę - niedługo zegarek będę sobie ustawiać od sikania:what::what::what:
Witam z rana
.
Obudził mnie telefon ze szpitala, przesunęli mi KTG z 7 rano na 12 :/. Uniknę przynajmniej korków na drodze, ale za to cały dzień rozwalony
.
Zaraz idę kłaki farbować. Mam nadzieję, że farba trochę się wypłucz zanim trafię do szpitala, inaczej ufarbuje im na czerwono poduszki
.
Obudził mnie telefon ze szpitala, przesunęli mi KTG z 7 rano na 12 :/. Uniknę przynajmniej korków na drodze, ale za to cały dzień rozwalony
Zaraz idę kłaki farbować. Mam nadzieję, że farba trochę się wypłucz zanim trafię do szpitala, inaczej ufarbuje im na czerwono poduszki
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Hejka 
To ktora nastepna?
Aylin zgarnelam 3 miejsce na pudle sn czyli braz?
Postaram sie Was pozniej nadrobic. Zadna nie rodzi??
)
Anulka jaka masakra ja po 3h wzielam znieczulenie. Ale Ty 6h w bolach po oxy?? Wspolczuje Ci bidulko
Moze jak by mieli zzo to b6s naturalnie urodzila. Ale wazne ze Malutka zdrowa i dochodzicie do siebie
o ktorej sie urodzila? Bo moja o14:52 
Doli pytanie do experta - jak przetrzymac "2" 6 dni??
) bo mi sie chce juz troche ale tak mnie tam boli ze nie ma szans!!
)
)
Ja na razie proboje sie nie rozkleic po wczorajszej akcji. Ale pewnie jak dzis wyjde do domu to ze mnie wszystko zejdzie... m z nerwow wysypki dostal. To bylo takie stresujace jak ja wyciagneli i ta chwila absolutnej ciszy. A w mojej glowie jedna mysl "dlaczego"....
Ale juz jest dobrze i Malutka caly czas ze mna
i chyba gbsem tez sie nie zarazila! 
To ktora nastepna?
Aylin zgarnelam 3 miejsce na pudle sn czyli braz?
Postaram sie Was pozniej nadrobic. Zadna nie rodzi??
Anulka jaka masakra ja po 3h wzielam znieczulenie. Ale Ty 6h w bolach po oxy?? Wspolczuje Ci bidulko
Moze jak by mieli zzo to b6s naturalnie urodzila. Ale wazne ze Malutka zdrowa i dochodzicie do siebie
Doli pytanie do experta - jak przetrzymac "2" 6 dni??
Ja na razie proboje sie nie rozkleic po wczorajszej akcji. Ale pewnie jak dzis wyjde do domu to ze mnie wszystko zejdzie... m z nerwow wysypki dostal. To bylo takie stresujace jak ja wyciagneli i ta chwila absolutnej ciszy. A w mojej glowie jedna mysl "dlaczego"....
Ale juz jest dobrze i Malutka caly czas ze mna
reklama