reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Dzien dobry :) nie wyspalam sie dzisiaj dziec najstarszy wychodzil do szkoly i mie obudzil przed 8 :/ w koncu mi sie dobrze spalo katar odchodzi precz , w nocy nie wstaje siku ani razu :) Tabasia a jak sie ma malutka po tym proznociagu ? kiedy do domu wychodzice ? dzisiaj co ? Asiorek moj kot nie ma wstepu do sypialni z lozeczkiem ale jak przyniesiemy koszyczek to obawiam sie ze bedzie ciekawaska i bedzie chciala tam wlezc , nie bede jej pozwalac ale zobaczymy jak nam to wyjdzie Myla nie rodzisz :DD foch :) Margo jak zaczynasz miec jakies bole to moze juz niedlugo :) u mnie dalej nic a nic

reklama
Ja chyba za Was wszystkie ostatnio dobrze śpię. Mój facet mi nawet powiedział, że od tego odmłodniałam (to językowe faux pas mężczyzn mnie czasem powala...) :]

Hej sharmota :)

Ależ mi się dzisiaj nic nie chce.. A w kuchni gary do umycia.. ehh :<

Pat no.masaż szyjki też boli ;)

Asia rodz rodz,nie krepuj się.

Pat to tylko znawca kup,Doli znawca szyjek i ich zatykaczy.

Ja pierdziu zgage mam,po tych tabletkach mi przeszła a dziś powróciła,trzeba tabsy wdrożyć

Chce dziś poprosić jak będę na ktg żeby mnie zbadali w sensie zpalcowali. Ciekawa jestem.czy w ogóle cos się zmieniło. Jak nie to w dupie z tym porodem. Oszukali mnie.

reklama
Do góry