- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Priscilla
Fan(ka)
Ja tez mialam az za duzo mleka i zastanawialam sie nad jego zamrazaniem, ale zanim podjelam ta decyzje, mleko sie skonczylo
Tak jak jeszcze 2 dni temu odciagalam ok. 110, tak od wczoraj ledwo mam 40 
Pije Hipka i karmi, ale jakos efektow nie widac...
Nie chce ja dokarmiac sztucznym mlekiem, ale chyba nie bede miala wyjscia
Pije Hipka i karmi, ale jakos efektow nie widac...
Nie chce ja dokarmiac sztucznym mlekiem, ale chyba nie bede miala wyjscia
czarownica
Fanka BB :)
a powiedzcie mi tylko co mozna jesc a co nie?????
czarownica - zadajesz za trudne pytania 
a tak napowaznie to unikaj na poczatek smazonego i rzeczy ciezko strawnych oraz wzdymajacych - ja nie jem ciagle tez swiezych warzyw (a brakuje mi pomidorka, ogorka i najbardziej rzodkiewki ) a z owocow jem jablka i raz banana; przwde mowiac co jesc to sprawa indywidualna - ja chyba musze przystopowac z nabialem (a jadlam duuzo) bo mala dostala wysypki a pediatra nie potrafila powiedziec czy to hormonalne czy od mojego jedzenia
a tak napowaznie to unikaj na poczatek smazonego i rzeczy ciezko strawnych oraz wzdymajacych - ja nie jem ciagle tez swiezych warzyw (a brakuje mi pomidorka, ogorka i najbardziej rzodkiewki ) a z owocow jem jablka i raz banana; przwde mowiac co jesc to sprawa indywidualna - ja chyba musze przystopowac z nabialem (a jadlam duuzo) bo mala dostala wysypki a pediatra nie potrafila powiedziec czy to hormonalne czy od mojego jedzenia
martap22
Mama kwietniowa 2006
Dori-to daj mi troszke tego mleczka,chetnie przyjme hihihi.propo Karmi to pije od 2 dni i narazie nie ma zadnych efektow,po odciaganiu tez nie za bardzo,caly czas odciagam po 40-50 ml,malej nie przystawiam wcale.jeszcze dzis przyjedzie pani bo chce zobaczyc jak mala chwyta piers to sie jej spytam czy mam juz mala przystawiac troszke czy jeszcze czekac kilka dni az mleczka odciaganego bedzie wiecej.chcialabym przystawiac bo juz teraz mala nie chce ssac piersi i ucieka od niej,ale moze jak bedzie spokojniejsza to bedzie inny efekt?zobaczymy.
jesli chodzi o jedzonko,to ja przedwczoraj zjadlam 2 plasterki pomidora,a smazone rzeczy jem od poczatku,juz w szpitalu jadlam domowy obiadek (smazone dewolaje) i bylo ok.
jesli chodzi o jedzonko,to ja przedwczoraj zjadlam 2 plasterki pomidora,a smazone rzeczy jem od poczatku,juz w szpitalu jadlam domowy obiadek (smazone dewolaje) i bylo ok.
czarownica
Fanka BB :)
ja strasznie boje sie kolek
i bardzo sie oszczedzam ale z kolei chce by to mlenio bylo najlepsze dla dzidzi i staram sie jeszzce rozmaite rzeczy a czy np jogurty moge?
herbete mietowa albo koperkowa??
i bardzo sie oszczedzam ale z kolei chce by to mlenio bylo najlepsze dla dzidzi i staram sie jeszzce rozmaite rzeczy a czy np jogurty moge?
herbete mietowa albo koperkowa??
reklama
czarownica jak się boisz to stopniowo wprowadzaj do swojej diety nowe rzeczy, jak coś zacznie się dziać to będziesz znać przyczyne...
ja jem prawie tak samo jak w trakcie ciąży, nie jem tylko pomarańczy bo się nie powinno i nabiału jem mniej bo chyba troche mi się przejadł, poza tym w domu jest więcej gotowanych obiadków...
ja jem prawie tak samo jak w trakcie ciąży, nie jem tylko pomarańczy bo się nie powinno i nabiału jem mniej bo chyba troche mi się przejadł, poza tym w domu jest więcej gotowanych obiadków...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.