Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Owszem na pogotowiu mnie przyjmą od ręki .....tyle ,że ja tam więcej nie pójdę.Zamiast ulżyć mi w bólu spieprzyli mi zęba.....trzeba było usunąć( mój dentysta się przeraził jak zobaczył co narobili).Narazie walczyłam z szałwią i rumiankiem. Troszkę pomogło tzn nie boli i nie puchnę. Wolę odczekać te 3 tygodnie i mieć pewność ,że naprawią niż ryczeć jeszcze bardziej z bólu bo spieprzyli. Zreszta na necie można sobie sporo poczytać o słupskim pogotowiu stomatologicznym......w dodatku wyłazi mi jeszcze ósemka
![]()

. Wiec za kazdym razem jak jestem w odwiedziny w Polsce chodze do dentysty prywatnie. I wyobrazcie sobie, ze ten moj nowy dentysta przekonal mnie, ze znieczulenie jest calkowicie zbedne przy malych dziurkach. Takze jak sie chodzi systematycznie na kontrole, to w pore mozna interweniowac. A mnie po znieczuleniu jeszcze przez tydzien bolaly dziasla. :-(
Tez bez znieczulenia.