sasanka- ja właśnie na dniach wymieniałam smoczki w butlach tt, ale dałam dopiero 2, czyli +3 i bardzo żałuję, że nie robiłam tego na bieżąco, po prostu nie wiedziałam, że trzeba. Mała nie nadąża przełykać, a teoretycznie już za miesiąc powinnam jej zmienić na 3. Nic no będzie się męczyć na 2. U nas też mleko szybciej znika.
Dobrze, że nic Ci się nie stało. Taka pogoda do d..., to ja bym nie wyjechała nigdzie, bo ja cykor jestem
Joaszka- nie jesteś na bezrobociu, tylko wychowujesz dzieciaczka. A to różnica ;-) Włącz pozytywne myślenie kobietko, dziecko czuje jak coś jest nie tak. Głowa do góry, cyc do przodu i dawaj :-)
eijf,
kropa - mało jest lekarzy z powołania. Przeważnie teraz jak się idzie, to przepisują antybiotyki, bo tyle tych zarazków, że się może boją o swoją d... że nie zauważą czegoś... Kaszel, katar, inne pieprzoty i już jest podstawa do przepisania czegoś mocniejszego

Ja się leczę sama, mała coś tam rzęzi z rana, ale wyfriduję, przemrożę na spacerze i musi być ok. Czasem to się boję, że nie zauważę, że jej naprawdę coś dolega. OOooo dzisiaj jej mierzyłam temperaturę, i ma jakieś 36,2.