Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kropa ja poprostu nie ufam bezgranicznie tym firmom i tyle...bo nie wychwalam sloiczkow wszem i wobec...normy to wiesz...korporacje wiedza dokładnie jak działać bo rodzice kupią wszystko;D Miałam trochę rolnictwa na studiach i żywieniaa porownanie sloiczkow do fast fooda bezcenne! Pewnie tyle samo chemii w sloiczkach ile w zwyklej marchewce
A ja fanem liczb nie jestem...bo jak dziecko bedzie mialo dwa latka to nie bede latac z tabela zywnosci czy zjadlo odpoiwednia ilosc gram indyka w obiedzie jaka powinien dwulatek zjadac
Czasami mam po prostu wrazenie ze mamy wychwalaja tak sloiczki dla zaspokojenia poczucia wlasnej osoby (ze to najlepsze dla dziecka, najlepiej zbilansowane, tlumaczac ze nie mia gdzie kupil ekologicznego jedzenia itp itd.) wszytko prawda, zamiast napisac wprost tak mi jest najwygodniej
Ja pewnie też dam Basi słoiczki ale dam i jej zmiksowana marchewkę...tak samo karmie piersia i nie zyje na ryzu i marchewce
Basia ma za sobą pizze, czosnek, mandarynki i inne rzeczy rzekomo nieprzeznaczone dla kobiet karmiacych. Ale za to wiem ze poznaje smaki i ma się dobrze
![]()
kropa ja poprostu nie ufam bezgranicznie tym firmom i tyle...bo nie wychwalam sloiczkow wszem i wobec...normy to wiesz...korporacje wiedza dokładnie jak działać bo rodzice kupią wszystko;D Miałam trochę rolnictwa na studiach i żywieniaa porownanie sloiczkow do fast fooda bezcenne! Pewnie tyle samo chemii w sloiczkach ile w zwyklej marchewce
A ja fanem liczb nie jestem...bo jak dziecko bedzie mialo dwa latka to nie bede latac z tabela zywnosci czy zjadlo odpoiwednia ilosc gram indyka w obiedzie jaka powinien dwulatek zjadac
Czasami mam po prostu wrazenie ze mamy wychwalaja tak sloiczki dla zaspokojenia poczucia wlasnej osoby (ze to najlepsze dla dziecka, najlepiej zbilansowane, tlumaczac ze nie mia gdzie kupil ekologicznego jedzenia itp itd.) wszytko prawda, zamiast napisac wprost tak mi jest najwygodniej
Ja pewnie też dam Basi słoiczki ale dam i jej zmiksowana marchewkę...tak samo karmie piersia i nie zyje na ryzu i marchewce
Basia ma za sobą pizze, czosnek, mandarynki i inne rzeczy rzekomo nieprzeznaczone dla kobiet karmiacych. Ale za to wiem ze poznaje smaki i ma się dobrze
![]()
joaszka-a on nie ma refluks?skoro tak sie ulewa?
nie mam pojęcia.pewnie ma. Lekarka najpierw kazała nam się nie martwić, bo niby układ niedojrzały, i przybiera na wadze. Potem jak jej na szczepieniu zaczęła chlustać, przepisała nam debridat, ale nie pomógł...więc zaprzestałam podawania. Na badanie niby można, ale co z tego-stwierdzą refluks, przepiszą debridat i będę się podwójnie męczyć-z ulewaniem i z podawaniem lekarstwa:-(
joaszka-mojej dali nexium (nie wiem czy w pl tez to sie uzywa).nie to ze jej sie ulewalo ale ona nie dawala sie polozyc na plecy i stwierdzili ze moze dlatego ze kwas podchodzi i ja to drazni.po lekarstwie rzeczywiscie sie poprawilo (niby ma byc lepiej od czasu jak sie pokarmy stale wprowadzi co tez robie).z tym ze podawanie lekarstwa nie zabiera mi duzo czasu.podaje je lyzeczka a mala wcina jakby to jakis deserek byl no ale ona wszystko zje
a co do ciazy i spozywania pokarmow to ja oprocz alkoholu i kawy (bo mi zaczela smierdziec) jakdlam wszystko jak leci,jak odkurzac jakis.to samo z karmieniem piersia z tym ze przez pewnien czas produktow mlecznych nie jadam bo mala ma wysypke ale i tak nie wierze ze od tego.juz niedlugo bede wiedziala.pewnie nie dojde od czego to ma ale mysle ze nie od mleka
Miłego wieczorku Mamuśki
Od małego jest przewrotna.